Sigma magnifique eyeshadow palette

Het Sigma Magnifique eyeshadow palette is de laatste van de driedelige Sigma review reeks. Afgelopen week heb je al een review van het berry glow cheek duo en het Adored mini lip set terug kunnen vinden. Maar vandaag gaat alle aandacht naar het oogschaduw palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Sigma Magnifique eyeshadow palette

Ik moet zeggen dat het Sigma Magnifique eyeshadow palette mij vanaf de lancering al gelijk aansprak. Ik heb het palette eigenlijk telkens niet gekocht omdat ik het voor de hoeveelheid pan best prijzig vond en ik niet wist of het merk Sigma mij überhaupt zou bevallen. Het oogschaduw palette bevat 6 pan oogschaduw waarvan 3 mattes en 3 shimmers en er zit een brush bijgeleverd. Het palette ziet er zelf overigens waanzinnig mooi uit en het formaat is ook handig om mee onderweg te nemen. De brush zelf ziet er ook erg mooi en kwalitatief goed uit. Nu heb ik wel veel goeds gehoord over de Sigma brushes alleen de prijzen hiervan zijn erg hoog. Dit is dan ook waarschijnlijk waarom het palette zo prijzig is. Ik heb overigens in de sale bij Beautybay maar €14,70 betaald wat dan wel weer een lekker prijsje is…

 

Sigma magnifiqueSigma magnifique Sigma magnifiqueSigma magnifique Sigma magnifiqueSigma magnifique

 

Swatches

Van boven naar beneden bestaat de rij swatches uit de volgende kleuren: Myth, Obsession, Seduction, Idol, Alchemy en Intrique. De rij swatches ziet er echt super goed uit. Voor een eerste indruk ben ik zeker tevreden over Sigma en wellicht benieuwd naar meerdere palettes van het merk.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het Sigma Magnifique oogschaduw palette heb ik de volgende kleuren gebruikt. Idol (matte), Intrique (matte), Obsession (matte), Myth (shimmer) en Alchemy (shimmer). Ik ben best tevreden over het palette en de pigmentatie, ook de shimmer ziet er erg goed uit. Wel vind ik het palette vrij donker en meer geschikt voor de herfst/winter of de feestdagen in deze periode. Zeker in combinatie met de rode kleur uit het lip trio zou ik deze look zo gebruiken met kerst.

 

 

Wat vind jij van het Sigma palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.