Het merk Simple trok mij al een tijdje aan in de schappen van de Kruidvat. Het was dus eens hoognodig tijd om iets ervan uit te proberen. Lees je mee?

 

Simple de-stress sheet masker

Het Simple de-stress masker bevat onder ander aloë  vera en multi vitamines. Het masker is geschikt voor de gestreste city huid. Het masker is geïnspireerd op de Aziatische beauty rituelen. Het sheet masker is gemaakt van natuurlijke vezels en voelt heerlijk licht en zacht aan op de huid. Het masker bevat aloë vera en multi vitamines welke de huid voeden, verzachten en heeft ook nog een verhelderend effect. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 15 minuten, de restanten kun je in je huid masseren of verwijderen met een wattenschijfje.

 

SimpleSimple

 

Simple pollution protect sheet masker

Het Simple Pollution Protect sheet masker bevat vitamine B3 en anti oxidanten. Het masker werkt als een soort tegengif voor verontreinigingen. De vitamine E, Vitamine B3 en Agave Americana in het masker zorgen ervoor dat de huid gehydrateerd word en beschermd de huid tegen uitdrogen door verontreinigingen. De maskers van Simple bevat geen kunstmatige parfum of kleuren en geen harde chemicalen welke schadelijk voor de huid kunnen zijn. De maskers zijn bij de Kruidvat te koop voor €2,99 per stuk.

Het masker is best groot maar gelukkig wel redelijk passend te maken. Het masker voelt erg zacht en verfrissend aan, achteraf heb ik een super zacht en gehydrateerd gevoel. Ik kan eerlijk gezegd niets vertellen of het daadwerkelijk helpt tegen verontreinigingen. Maar het maskers helpt wel erg goed om de huid te hydrateren. Ik ben er eerlijk gezegd nog niet over uit of ik deze Simple maskers opnieuw zou kopen tov wat Action maskers doen voor minder geld. Dus ik denk eigenlijk van niet.

 

SimpleSimple

 

Zou jij voor het de-stress of pollution protect masker gaan?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: