Deze throwback blog gaat over mijn size zero behandeling. Ik werd al een tijdje getriggerd doordat ik het overal tevoorschijn zag komen. Uiteindelijk had ik de stoute schoenen aangetrokken en een Size zero vestiging (Badhoevedorp) een mailtje gestuurd.

 

Een aantal lezers van mijn blog hadden mij ook al gevraagd om over Size Zero te schrijven

Om over Size Zero te schrijven wil ik het wel persoonlijk ervaren om mijn eerlijke mening te kunnen geven, dat is natuurlijk ook het idee achter mijn blogs. De volgende dag kreeg ik een leuke mail terug van Elly en Stefanie. Omdat ze enthousiast waren over mijn blog kreeg ik een gratis promotie behandeling aangeboden en zo hadden we een afspraak ingepland.

 

Het is eigenlijk best leuk omdat ik verwacht had nu ik klaar ben met mijn stage wat vrije tijd zou hebben, maar doordat mijn blog zo goed loopt ben ik hier elke dag wel voor in de weer.

Kennismakingen, behandelingen, fotograferen en natuurlijk het schrijven van de blogs. Ik begon de ochtend met een afspraak in Spaarndam om mijn wimpers te laten opvullen. Zie hier de blog over wimperextensions. Vanuit Spaarndam ben ik gelijk doorgegaan naar Badhoevedorp. Ik was erg benieuwd naar het bedrijf en tijdens mijn busrit heb ik nog even lopen surfen op de size zero website.

Voor degene welke OV afhankelijk zijn (zoals mij) vind ik het ook altijd belangrijk dat bedrijven goed bereikbaar zijn. De size zero vestiging zit op maximaal 10 minuten loopafstand van de bushalte.

 

Bij een eerste size zero afspraak (en dus ook voor mij) wordt er gekeken welke behandeling het beste bij jou past.

Er zijn ongeveer 13 verschillende programma’s. Nadat het apparaat aangesloten en bevestigd is op je lichaam meet het apparaat diverse waardes (spiermassa, vetten en vocht) op en hoeveel behandelingen er nodig zouden zijn om op jou streefgewicht te komen.

 

Wat doet het size zero apparaat precies?

-Gewichtsverlies

-In evenwicht brengen van de ledematen

-Zuivering

-Verwarming en ontspanning van de spiermassa

 

size zero

 

Ook ondersteunt de shaper onderstaande punten:

-Afname van vet en proporties

-Gerichte spieropbouw zonder krachttraining

-Effectief cellulitis bestrijden

-Effectief overtollig vet verwijderen en bestrijden

-Opbouwen en versterken van de rugspieren, alsmede het verminderen van rugpijn

-Anti aging en huidstructuurverbetering

Nou klinkt goed toch dames!!

 

Ook niet geheel onbelangrijk, wanneer mag je nou geen behandeling ondergaan?

-Pacemaker

-Recent hartinfaract

-Trombose

-Recent beroerte

-Zwangerschap

-Epilepsie

-Oedeem

-Spiraaltje

Gezien zowel ik als heel veel andere dames een mirena of koperspiraaltje hebben was ik hier wel verbaasd over. Dit zou een heel groot gedeelte al uitsluiten om te kunnen behandelen.

Waarom wordt een behandeling met een spiraaltje afgeraden? De trillingen kunnen ervoor zorgen dat het spiraaltje lostrilt en dit kan leiden tot een ongewenste zwangerschap. Gelukkig heeft size zero hier wel een oplossing voor, het apparaat word dan meer aan de zijkant van de buik geplaatst in plaats van het midden (op de baarmoeder). Wel moet je ervoor tekenen bij size zero dat hun niet aansprakelijk zijn mocht het toch verschuiven/lostrillen.

 

size zero

 

Voordat je de behandeling ondergaat wordt natuurlijk alles opgemeten. Er wordt gewerkt met penstreepjes zodat ze na de behandeling precies op dezelfde plek opmeten. Mijn metingen vooraf:

Buik meting boven navel 86 cm

Onder navel 84 cm

Buik meting op navel 102 cm

Heupen 107 cm

Bovenbeen links 74 cm

Onderbeen links 55 cm

Been rechts boven 74 cm

Been rechts onder 55 cm

Arm links 37 cm

Arm rechts 38 cm

 

Daarna volgt het moment dat je plaats mag nemen op de behandelingstafel. Het apparaat wordt over je hele lichaam verdeeld bevestigd.

Je lichaamsgegevens (leeftijd, gewicht, bmi etc) worden ingevoerd op het apparaat. Bij mij kwam eruit dat er 40 behandelingen nodig zijn om op mijn gewenste BMI/gewicht/maten te komen. Hiermee wil ik ook gelijk duidelijk maken aan de dames, dat ondanks dat dit apparaat werkt dat er wel meer voor nodig is dan 1 keer per jaar even langs te gaan bij size zero voor een perfect figuurtje en daarna weer kan losbarsten bij de mac. Nee!! Het vereist wel inzet van jezelf en jou leefpatroon.

 

Hoe voelt zo een size zero behandeling nou?

Wanneer het apparaat bevestigd wordt voelt deze onwijs koud aan, het lichaam warmt deze vanzelf weer op. Dan wordt er per zone het apparaat aangezet en kun je aangeven of het te licht of te zwaar staat. Wanneer dit op elke zone getest is wordt de behandeling van 55 minuten gestart. Het eerste gedeelte bestaat uit prikkelingen waarbij je spieren gaan samentrekken. Bij mijn armen en benen had ik soms een samentrekking, wat je ook weleens hebt als je slaapt en droomt dat je in een gat valt en je benen daar op reageren. Nou zoiets had ik nu soms ook maar dan wat minder intens, ook hier went je lichaam vrij snel aan. Het tweede gedeelte is lekker ontspannend, hierbij wordt het apparaat licht verwarmd wat een comfortabel gevoel geeft, en waar je nog net niet van in slaap valt.

Omdat ik niet zo van het publiekelijk snurken ben, heb ik mezelf wakker gehouden met een boekje en wat surfen op me telefoon.

 

Na de behandeling volgte meteeen weer een meting. Dit waren de nieuwe maten:

Buikmeting boven navel 85 cm

Onder navel 82 cm

Buikmeting op navel 100 cm

Heupen 105 cm

Bovenbeen links 72 cm

Onderbeen links 51 cm

Been rechts boven 72 cm

Been rechts onder 54 cm

Arm links 35 cm

Arm rechts 36 cm

Het resultaat is dus bijna 20 centimeter totaal verlies!!

 

Belangrijk na de behandeling is om veel water te drinken. Dit ter voorkoming van een blaasontsteking (afvalstoffen) en hoofdpijn.

 

De tarieven van size zero:

-Enkele behandeling 59,00

-10 rittenkaart 500,00

-Jaarlidmaatschap 99,00 per maand

-Persoonlijk voedingsplan 99,00

 

Zijn jullie bekend met Size zero? Bekijk voor meer informatie hun website

Dit artikel bevat een behandeling die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

18 Reacties

  1. ik heb de gezichtsbehandelingen gedaan bij Size Zero. Het werkt wel iets maar zoals gezegd wordt “vet verdwijnt als sneeuw voor de zon” is niet waar want je ziet pas na een paar keer resultaat. Ook is het zeker niet pijnloos. op bepaalde plekken lopen zenuwbanen en als de trillingen daar komen doet het echt wel zeer! Evengoed vond ik het het wel waard

  2. Ik moest bij ‘size zero’ meteen aan het modellenmaatje denken. Maar interessant om je artikel te lezen! En het resultaat is echt wel goed zeg!

  3. Klinkt leuk, al wéét ik dat dat geen permanent centimetervecentimeterverlies is (ben ex-schoonheidsspecialiste). Enkel als je het combineert met permanent dieet.

  4. Klinkt heel overtuigend. Raak je dan meteen vet kwijt of is het ook vocht?

  5. Ik heb hier dus echt nog nooit van gehoord maar ik zou het wel eens willen proberen. Benieuwd of het resultaat blijvend is. Denk haast niet.

  6. Ik wou het ook gaan proberen! Lijkt me erg fijn. Maar blijven de cm ook weg?

  7. Hier had ik nog niet van gehoord, klinkt best interessant. Toch heb ik het momenteel er niet voor over en probeer ik het met sporten en gezond eten.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: