Everybody loves a good GLOW! Ik gebruik denk ik vaker een highlighter dan dat ik een blush gebruik. Naast dat ik de highlighter op mijn jukbeenderen gebruik is het vaak ook nog eens mooi onder de wenkbrauwen en in het binnenste van je oog.

 

Skin kiss highlighters

De skin kiss highlighters zijn hoog gepigmententeerde higlighters. Er zijn twee varianten verkrijgbaar de ice kiss, dit is een wit gouden met een metallic finish highlighter. De golden kiss is een gouden tint met een metallic effect.  Je kun de highlighters nog intensiever maken door ze met een natte kwast aan te brengen. Naast de highlighters van Ofra vind ik dit toch ook wel echt mijn favorieten, zeker gezien deze budget zijn!

 

skin kiss skin kiss

 

Ice kiss

De ice kiss ziet er echt ijzig koud uit en spreekt mij op het eerste gezicht wel erg aan. De swatch is echt al amazing en de highlighter glow in het licht al helemaal mooi. De ice kiss kost €6,49 maar is momenteel in de aanbieding voor €3,99 bij Beauty88

 

skin kiss skin kiss

 

Golden kiss

De golden kiss is een wat warmere highlighter maar ook zeker mooi. Ik zou deze ook wat eerder in de zomer gebruiken als ik wat meer gekleurd ben, omdat ik heel licht ben van mijzelf. De golden kiss kost €6,49 maar is momenteel in de aanbieding voor €3,49 bij Beauty88

 

skin kiss skin kiss

 

Make-up look

De highlighters zien er niet alleen mooi uit op een arm swatch maar ook super mooi op het gezicht. Aan de rechter kant van mijn gezicht had ik de ice kiss aangebracht (eerste twee foto’s) en op de linker kant van mijn gezicht de golden kiss (laatste twee foto’s). Er is heel weinig van de highlighter nodig om een mooie glow te krijgen. Van deze twee is toch wel de ice kiss mijn favoriet, deze is wat lichter maar geeft echt een mooie ijzige glow. De ice kiss past ook iets beter bij mijn huidskleur. Voor de make-up look heb ik het Revolution Pro new neutral palette gebruikt.

 

 

Zou jij voor de ice kiss gaan of voor de golden kiss?

3 Reacties

  1. Ik heb de golden kiss, heel mooi vind ik! De ice kiss leek me wat te kil en licht, maar als ik hem zo op je gezicht zie is die eigenlijk ook heel mooi!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: