You know I love it! Maskers blijft een van mijn favoriete items (met oogschaduw) om te reviewen. En dit keer heb ik maar liefst 4 maskers van de Revolution skincare lijn getest!

 

skincare skincare

 

Warming gel masker

Het eerste skincare masker is de warming gel moisturizing masker. Dit masker is meer geschikt voor de droge huid omdat de glycerine in het masker ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd wordt en gehydrateerd blijft. De gel wordt zachtjes verwarm waardoor de poriën zich openen en de vochtopname optimaal is.

 

Het masker voelt tijdens het aanbrengen eerst wat koud aan, maar warmt geleidelijk op. Ik vind het fijn dat het masker niet TE warm wordt want daar hou ik niet van. Op sommige momenten heb ik een erg droge huid dus dan pak ik eerder dit masker dan bijvoorbeeld het pink clay masker.

 

skincare

 

Charcoal masker

Het tweede skincare masker is de charcoal purifying masker. Dit masker is geschikt voor alle huidtypes en heeft een intens zuiverende werking. Het charcoal (houtskool poeder) in het masker zorgt ervoor dat de huid gereinigd wordt.

 

Charcoal maskers blijven een van mijn favoriete maskers. Het masker kan best intens zijn om op de hele huid te gebruiken dus ik gebruik het masker net zoals het pink clay masker ook graag bij multimasking.

 

skincare

 

Pink clay masker

Het derde skincare masker is het pink clay detoxifying masker. Dit masker is geschikt voor de onzuivere huid en zorgt ervoor dat de huid wordt gekalmeerd en gehydrateerd door oa de zeewier en toverhazelaar in het masker. Na dit masker heb je dus weer een mooie egale huid.

 

Ik vond dit masker erg fijn, het voelde zacht aan op mijn huid en het masker droogt niet extreem uit. Nu heb ik niet een gehele onzuivere huid dus dit masker is ook ideaal om te gebruiken voor multimasking en alleen op de plekken waar je huid onzuiver is. Bij mij is dit vaak de neus en mijn kin.

 

skincare  

 

Hyaluronic acid overnight masker

Het vierde en laatste skincarre masker is de hyaluronic acid overnight hydrating masker. Dit masker is geschikt voor alle huidtypes en zorgt ervoor dat jouw huid tijdens de nacht ultiem geboost wordt wordt. De amandelolie, vitamine E en hyaluronic acid in het masker zorgen ervoor dat de huid ultiem gehydrateerd wordt. Hierdoor sta jij ’s ochtends op met een heerlijke frisse huid.

 

Dit masker voelt onwijs zacht en fris aan en is bijna onzichtbaar op de huid. Het masker gebruik ik of de gehele nacht of ik laat het masker overdag een aantal uur inwerken (omdat ik ook vaak op mijn buik slaap is het wat onhandig). Gegarandeerd dat jouw had na dit masker ook straalt!

 

skincare

 

Alle maskers zijn vegan en voor €8,95 per stuk bij Boozyshop

Revolution heeft ook een aantal skincare maskers in samenwerking met JakeJamie. Lees deel I en deel II daarvan zeker terug op mijn blog.

 

Welk masker is jouw favoriet?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: