Het gebruiken van een goede bescherming tegen de zon blijft een belangrijk onderwerp. Maar wat is nou een goede zonnebrand? Ik probeerde twee verschillende varianten van de Skinnies suncare uit. Kom je gezellig meelezen?

 

Skinnies suncare

Wat is nou het belangrijkste verschil tussen Skinnies suncare en gewone suncare? De producten van Skinnies zijn niet verdund met water! Dit houdt in dat je maar een kleine hoeveelheid van het product nodig heb. De producten laten geen witte waas achter en het belangrijkste je tube gaat wel 5 keer langer mee! Een van de varianten die ik probeerde is de Skinnies KIDS sun booster SPF 50. Dit product is geschikt voor baby’s en kinderen vanaf 3 maanden oud! Wat ik zelf erg fijn vind is dat deze sunscreen wel 2 uur lang water resistent is. Ik hoef dus niet zo vaak mijn dochter uit het water te halen om helemaal in te smeren. Het product bevat geen parabenen, geen conserveermiddelen, geen alcohol en geen parfum. Bovendien  is de suncare 100% vegan en cruelty free! De verpakking van 35 ml is handig voor onderweg in je handtas en kost €22,95 bij Beautytasting. De grote verpakking van 100 ml kost €42,95.

Leuk weetje! De Skinnies verpakkingen zijn gemaakt van suikerriet.

 

Skinnies suncare Skinnies suncare

 

Skinnies sungel SPF 30

De tweede variant die ik mocht uitproberen is de Skinnies sungel SPF 30. Deze sungel is geschikt voor elke huidtype en zowel voor het gezicht als voor de huid te gebruiken. De sungel bevat geen parabenen, geen conserveermiddelen, geen alcohol en geen parfum. Ook deze sungel is weer 100% vegan en cruelty free. Je vind deze in drie verschillende varianten de 35 ml, de 100 ml en de 200 ml. De prijzen hiervan liggen tussen de €17,95 en €59,95. Wellicht denk je ik wil geen €60 uitgeven voor een zonnebrand. Maar uiteindelijk bespaar je door de zuinigheid een aantal verpakkingen en kun je met deze tube wellicht een heel jaar doen. Bovendien draag je nog een steentje bij aan de planeet omdat de producten erg milieubewust zijn! Plus wat ik zelf nog een groot voordeel vind het product werkt binnen 2 minuten en is tot wel 80 minuten water resistent…

 

Skinnies suncare Skinnies suncare

 

Ben jij al bekend Skinnies suncare?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: