De zomer is officieel begonnen en dat was al te merken aan de warme dagen waar we van hebben mogen genieten. Ondanks dat het natuurlijk heerlijk is om in de zonnestralen te zitten/liggen is het wel belangrijk om je regelmatig in te smeren. Dit jaar was ik voor het eerst met Isabelle in de zon. En ik geloof dat ze heeft geweten dat mama niet wilt dat ze verbrand. Lees je mee?

 

Skinnies sungel SPF 30

Allereerst wat informatie over het merk Skinnies. Skinnies is een nieuwe innovatieve zonnebescherming welke niet met water verdund is! Hierdoor heb je maar een kleine ”erwt” nodig om bijv je gezicht, nek en oren al mee in te smeren. Een tube van Skinnies gaat dus wel 5 keer langer mee dan andere zonnebrandcrèmes. Een leuk weetje daarnaast? De verpakkingen zijn gemaakt op basis van suikerriet en elke Skinnies sungel is Vegan & Cruelty free!

De Skinnies sungel SPF 30 heeft een UVA & UVB bescherming welke geschikt is voor alledaags gebruik en voor elke huidtype. Deze zonnebrand is minimaal 30 minuten tot maximaal 80 minuten water resistent. Het laat geen witte laag achter en prikt niet in de ogen! Er zijn drie volumes beschikbaar van deze sungel een travelsize van 35 ml voor €17,95. Een 100 ml verpakking voor €34,95 en een fullsize verpakking van 200 ml voor €59,95

Om mijn hele lichaam in te smeren heb ik ongeveer 3 vingertopjes nodig. De sungel smeert onwijs gemakkelijk uit, heeft vanwege de gel substantie uiteraard geen witte waas en is gelukkig niet plakkerig of vettig. Wat ook een absolute pre is dat je je niet gelijk helemaal opnieuw in hoeft te smeren na het zwemmen. Mijn moeder heeft deze sungel ook gebruikt omdat ik op dat moment toevallig in Nederland was. En ook mijn moeder was er erg over te spreken.

 

Skinnies sungelSkinnies sungel

 

Skinnies KIDS SPF 50

Ondanks dat de Skinnies sungel SPF 30 ook geschikt is voor kinderen vind ik de Skinnies Kids SPF 50 een fijnere keuze voor Isabelle. Waarom? De Kids sungel heeft een hogere zonnefactor en is mild voor de huid. Daarnaast is deze variant ook nog eens twee uur waterproef en speelproef en al te gebruiken voor kinderen vanaf 3 maanden oud! De Skinnies Kids SPF 50 is zowel voor het gezicht als het lichaam te gebruiken en heeft daarnaast ook nog een aantal andere voordelen. Het is Vegan, Cruelty-Free en bevat geen alcohol, parfum, conserveermiddelen en parabenen!

Het klopt dat je daadwerkelijk echt weinig nodig heb van de Skinnies sungel wat een beetje wennen is het in begin. Ik heb ook weleens de Zwitsal zonnebescherming gebruikt voor Isabelle en hier heb je wel veel meer van nodig. De Skinnies Kids SPF 50 is verkrijgbaar in een travelsize van 35 ml voor €22,95 en een fullsize van 100 ml voor €42,95

 

Skinnies sungelSkinnies sungel

 

Heb jij al eens van het merk Skinnies gehoord?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: