Het liefst typ ik mijn blogs natuurlijk op mijn dekstop computer met een lekker groot scherm. Maar voor mijn blog ben ik ook veel onderweg naar events, workshops, behandelingen etc. Dan is het natuurlijk wel fijn om lekker onderweg op ter plaatste een laptop te kunnen gebruiken, dus kreeg ik een laptophoes van Sleevy.

 

Sleevy

Ik koos voor de laptophoes artistieke vrouw in zwart wit in formaat 11.6 inch. De laptophoezen van sleevy zijn naast dat ze modern zijn ook beschermt tegen krassen en water. De hoes is gemaakt van een neopreen materiaal wat ervoor zorgt dat de laptophoes niet alleen schokdemend is maar ook elastisch en beschermd tegen slijtage. Zo is bijvoorbeeld de ritssluiting zo gemaakt dat er geen krassen op de laptop komen.  Het eerste wat mij opviel aan de laptophoes is dat het dubbelzijdig geprint is wat ik ook persoonlijk erg leuker vind dan een enkelzijdige drukking.

 

Waar moet je op letten bij het bestellen van een laptophoes? Bekijk altijd de binnenmaten van de laptophoes en vergelijk deze met jouw laptop. De 11,6 inch laptophoes is 23 cm bij 30,5 cm.

 

sleevy sleevy

Betaling, Bezorging & Levering

De laptophoes wordt verzonden via een brievenbus post vanwege de afmetingen, maar bijvoorbeeld een laptoptas wordt via de pakketbezorger (DHL) gebracht. De verzendkosten zijn geheel kosteloos binnen Nederland. Voor Belgie, Duitsland en Luxemburg bedraagt de verzendkosten €1,99

 

Sleevy is een hip bedrijf en merk welke laptophoezen, laptoptassen en tablethoezen verkoopt. De producten zijn altijd origineel bedrukt om jouw laptop een persoonlijke touch te geven. Je herkent de producten van Sleevy altijd aan het bedrukte logo op de producten. Je kunt bij Sleevy betalen met Ideal, Overboeking, Paypal, Giropay, Mister Cash, Sofort Banking, Billink, Your Gift, Maestro & Visa/Mastercard.

 

 

Ervaring

Inmiddels gebruik ik de laptophoes al ca 2 weken. Ik neem de laptop soms mee in mijn handtas maar ook weleens in een laptophoes en ik gebruik dan eigenlijk altijd de Sleevy laptophoes eromheen. De hoes ziet er mooi uit, voelt fijn en doet tot nu toe ook wat de hoes beloofd. Wat ook erg fijn is de dubbele rits en de dubbele bedrukking. Deze laptophoes past bovendien ook nog eens mooi bij mijn beauty blog maar ze hebben natuurlijk voor elke tak, hobby ed een leuke bedrukking beschikbaar. Niet alleen voor oud maar ook zeker voor jong. De 11,6 inch laptop is te koop voor €16,99 en momenteel is er een actie van 30% op het tweede product.

 

Gebruik jij altijd een laptophoes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: