Soms heb ik een enorme grote maskerhaul maar dit keer is het eigenlijk een small DM Balea maskerhaul. Er waren namelijk maar 3 maskers welke ik nog niet geprobeerd had, en ook wilde uitproberen. Kom je gezellig meelezen?

 

Sweet Kurkuma sheetmasker

Het eerste masker uit deze small DM Balea maskerhaul is het sweet kurkuma sheetmasker. Het masker bevat onder andere Kurkuma en koffie extracten. Het zorgt onder andere voor een vochtigheids boost en een zachte maar vooral stralende huid. Een pluspunt: het sheetmasker zelf is biologisch afbreekbaar! en het masker ruikt ook nog eens heerlijk naar cacao en cocos. Het sweet kurkuma sheetmasker is een limited edition masker en kost €0,95.

 

Small DM Balea maskerhaul#

 

Hydrogel eye pads

Super fijn dat ook het eigen merk van DM Balea nu hydrogel oog pads heeft. De vaste lezer hier weet inmiddels namelijk wel dat ik deze erg graag gebruik voor mijn vermoeide sinds mama zijnde wallen enorm gegroeid zijn… De oog pads bevatten onder andere Hyaluron en Cactus water. Ze zorgen ervoor dat zwellingen verminderd worden en het gebied rondom de ogen een hydratatie boost krijgen.De verpakking bevat 2 stuks (1 paar) voor eenmalig gebruik en kosten maar €0,75.

 

Small DM Balea maskerhaul

 

Magic forest sheetmasker

Het laatste masker uit deze haul is het DM Balea magic forest sheetmasker. Het masker is ook uit een limited edition lijn en dus maar beperkt verkrijgbaar. Het magic forest masker bevat onder andere framboos extracten en bosbes extracten. Het zorgt ervoor dat fijne lijntjes en/of rimpels verminderd worden, maar geeft de huid ook een heerlijke hydratatie. De frisse maar fruitige geur zorgt bovendien nog eens voor een extra fijne belevenis. Het masker kost €0,95.

Mocht je een verzoek hebben voor bepaalde producten welke alleen in Duitsland of Oostenrijk bij de DM verkrijgbaar zijn of in algemeen DM Balea producten. Kun je mij altijd mailen met een review verzoek.

 

Small DM Balea maskerhaul

 

Welk masker zou jij het liefst willen proberen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: