Het is niet de eerste keer dat ik een blog schrijf over 18+ producten. Ik ben er namelijk helemaal voor dat de taboes doorbreekt worden en het eigenlijk geheel normaal is om je eigen lichaam te kennen. De nieuwe Smile Makers zijn nu te koop bij Beautytasting. Ik kreeg The Firefighter en een Generous Gel toegestuurd, kom je meelezen?

 

Smile Makers 🙂

Het merk Smile Makers is een van de nieuwste merken welke het kopen van een passend speeltje een stuk gemakkelijker en leuker maakt. Op het internet vind je uiteraard genoeg speeltjes en met je beste vriendinnen praat je er misschien ook weleens over. Maar toch is elk lichaam en daarbij ook elke Vulva anders. Het is daarom belangrijk om jezelf en je eigen lichaam te kennen en dit niet te vergelijken met die van anderen. Smile Makers heeft een leuke keuze-quiz ontwikkeld waarbij alle belangrijke vragen openlijk worden beantwoord. Zo kun jij ook het beste een nieuwe keuze maken voor jouw nieuwe speeltje.

 

Smile MakersSmile Makers

 

Generous Gel

Naast vibrators heeft het merk Smile Makers ook een aantal andere producten op de markt zoals deze Generous Gel. De Generous Gel is eigenlijk een zorgt glijmiddel op waterbasis welke een extra glad en zacht gevoel geeft tijdens en na het gebruik. Je kunt de Generous Gel in combinatie met een van je siliconen speeltjes gebruiken maar het is ook te gebruiken tijdens ander seksueel contact en met een condoom. Een 30 ml verpakking kost €14,95.

 

Smile Makers Smile Makers

 

The Firefighter

The Firefighter is een vibrator speciaal ontwikkeld voor het gebied rondom de clitoris. Het ronde bolletje zorgt er namelijk voor dat de stimulatie juist aan de clitoris wordt gegeven en de vlamwerperige einden zorgen voor een stimulatie van de schaamlippen. Dit speeltje is dan ook meer bedoeld om extern te gebruiken. The Firefighter heeft 4 verschillende snelheden en 2 verschillende pulsatie standen. Het speeltje is erg stil, zacht en werkt op maar 1 AA batterij. Je kunt het discreet en snel bestellen bij Beautytasting voor maar €49,95.

 

Smile Makers Smile Makers Smile Makers

 

Gebruik jij ook weleens een speeltje? Zoja, welke?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: