Snow White Disney princess palette Essence

Het tweede palette uit de Disney princess reeks van Essence is het Snow White palette. Naast het palette kocht ik hiervan ook de fixing spray omdat deze mij het meeste aansprak van de drie. In deze blog vind je een review van beide. Lees je mee?

 

Snow White Disney palette

Het Snow White palette ziet er echt prachtig uit maar mijn oog word gelijk getrokken naar de groene en vooral de blauwe kleur in het palette. Het palette bevat een 14 pan oogschaduw met diverse mattes en shimmers erin. Ook dit palette komt helaas niet in NL uit maar is met wat mazzel nog te koop voor €9,95.

 

Snow WhiteSnow White Snow WhiteSnow White Snow WhiteSnow White

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Green wood, Seven mountains, Huntsman, True love’s kiss, Wicked witch, Ebony en Happy end. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Forrest cabin, Dwarves, Mirror, Poisened apple, Pure hearted, Cottage en Cheerful. Wauww ik ben echt super happy met deze swatches en wat ben ik blij met hoe de blauwe en groene kleur er met swatchen uitziet! Deze ga ik zeker gebruiken in mijn make-up looks.

 

 

Snow white fixing spray

Naast de drie palettes kwam Essence ook uit met 3 fixing mists/sprays. Ik kocht alleen deze van Snow White omdat deze mij het meeste aansprak. En omdat ik al zoveel kocht wilde ik het ook niet te gek maken. Maar wat ben ik blij dat ik deze heb meegenomen zeg! Voor een fixing spray van onder de €5,- is deze echt waanzinnig goed en misschien vind ik het wel een van de beste van Essence tot nu toe. Ik vind het jammer dat de collectie nog niet in Oostenrijk is anders was ik zeker nog teruggegaan voor meer van deze.

 

Snow WhiteSnow White

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Pure hearted (matte), Forrest Cabin (matte), Happy end (shimmer) en Green wood (shimmer) gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Pure hearted (matte), Forrest Cabin (matte), Wicked Witch (shimmer) en Dwarves (shimmer) gebruikt. In principe ben ik over de looks en het palette erg tevreden. Wel viel mij ineens op dat er eigenlijk maar twee matte kleuren in zitten uit de 14 pan totaal. Dat is wel echt te weinig naar mijn mening. Ook mis een nog een rode kleur naar de rode haarband van Snow White en natuurlijk naar de rode appel. Bij deze look heb ik weer gebruik gemaakt van de zustercollectie van Catrice villains de evil queen lipstick. Deze past er ook echt super goed bij!

 

Snow WhiteSnow White

 

Wat vind jij van het Snow White palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.