Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen

So dope palette Makeup Obsession

Ik wilde nog onwijs graag een groen palette en daar was dan ineens het So Dope palette van Makeup Obsession. Sinds ik een tijdje geleden het palette in samenwerking met Grwrady kocht ben ik dit merk eigenlijk wel leuk gaan vinden. Lees je mee?

 

So dope palette

Makeup Obsession kwam een tijdje geleden uit met het nieuwe So Dope palette en ik was op eerste slag eigenlijk verliefd. Het cannabis etc is niet perse een ding waar ik eigenlijk iets mee heb. Eerlijk gezegd helemaal niet, ik gebruik het zelf ook niet. Maar het palette is zo onwijs mooi en echt een eyecatcher waardoor ik het wel wilde hebben.

De oogschaduw kleuren bevatten een speciale formule met onder andere cannabis sativa olie waardoor de kleuren nog meer knallen! Het palette bevat 16 pan en de kleuren hebben een matte of shimmer finish. Het So dope palette is onder andere bij Boozyshop te koop voor €10,95.

 

So dopeSo dope So dopeSo dope

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Relax, Earth, Hemp en Kush. De tweede rij bevat de kleuren Smoke, 420, Blaze en Grass. De derde rij bevat de kleuren Serene, Chill, Mood en Space. En de vierde en laatste rij bevat de kleuren Peace, Hii, Baked en Stone. Ik vind de kleuren erg mooi ik wilde ook graag een groen palette en dat heb hiermee zeker gekregen. De eerste kleur Peace uit de vierde rij spreekt mij onwijs aan en wil ik zeker als een van eerste kleuren gaan gebruiken ik een make-up look.

 

So dopeSo dope So dopeSo dope

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look had ik een aantal kleuren vanuit de swatches in gedachten welke ik echt wilde gebruiken. Ik heb de kleuren Smoke, Hemp, 420 en Peace gebruikt om deze look te maken.Voor de tweede look heb ik de kleuren Earth, Baked, Serene, Hii en Blaze gebruikt. Mijn favoriete look is absoluut wel de eerste omdat ik vanwege deze kleuren het palette heb gekocht!

 

 

Wat vind jij van het So dope palette?

3 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: