Het w7 socialite palette staat bekend als dupe van de Huda new nude palette. Van dit palette zijn er een hoop dupes op de markt gekomen want ook het palette van Catrice de nude peony leek hier verdacht veel op en bestelde ik laatst het nieuwe palette van Revolution pro new neutral welke ook een dupe blijkt te zijn… Maar welke van de dupes is de beste dupe??

 

socialite socialite

 

W7 socialite

Op het eerste aanzicht ziet het socialite palette er erg mooi uit. De verpakking is van buiten al even mooi als van binnen, de ruime spiegel in het palette is ook wel echt een voordeel. Ook bevat dit palette een 2in1 kwast om oogschaduw mee aan te brengen en de andere kant om te blenden. Deze ben ik overigens vergeten te gebruiken omdat ik net een nieuw set kwasten heb en deze voornamelijk gebruik.

Het palette bevat een aantal matte kleuren, shimmer kleuren en glitters. Voor de glitters zou ik echt aanraden om een glitter primer te gebruiken (ik heb er zelf een van Essence). Ik ben van dit palette voornamelijk fan van de shimmers welke echt super goed gepigmenteerd zijn en de glitters.

 

socialite  socialite

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren: Pearl clutch, High society, R.S.V.P, Old money, Nouveau riche en Members club. De tweede rij swatches bevat de kleuren: Debutante, Extravagance, Cosmopolitan, Blue blood, Pink diamond en First class. De derde rij swatches bevat de kleuren: Refined, Wordly, Polished, Classy, About town en Sophisticated.

 

 

Make-up look

 

Als ik het W7 palette vergelijk met het nude peony palette van Catrice vind ik tot mijn verbazing toch wel het w7 palette beter. De pigmentatie van het w7 palette is veel beter en intensiever dan die van Catrice. Eerdaags heb ik ook een review van het Revolution new neutral palette en aangezien dat een van mijn favoriete merken is, ben ik benieuwd of deze dan weer de W7 dupe verslaat.

 

Het palette is te koop bij Boozyshop voor €9,95

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: