Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen

Soda create yo scelf palette #makeitslay

Vanaf vandaag zaterdag 1 februari zullen er voortaan ook elke zaterdag reviews verschijnen. Er komen dus 6 blogs in de week online op mijn blog. Om het goed te starten review ik vandaag het eerste SODA palette #makeitslay welke tijdelijk verkrijgbaar is bij de Kruidvat.

 

Soda #makeitslay

Het Soda palette ziet er echt super cute en girly uit en de binnenkant is een vrolijk aanblik met een aantal felle kleurtjes die eruit springen. Maar het palette bevat ook een aantal nude kleurtjes waardoor je met dit palette echt beide kanten uit kunt. Het merk Soda staat voor colorful love & creativity en wil dat graag aan iedereen overbrengen. Bij mij is het in ieder geval al gelukt, dus kijk snel mee naar de swatches!

 

SodaSoda  Soda

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren van boven naar beneden: Euphoria, Eric, Dream en Erain. De tweede rij bevat de kleuren Spring day, First love, Autumn en Lucky. De derde rij bevat de kleuren Butterfly, Paradise, Thunder en Begin. De vierde en laatste rij bevat de kleuren Tomorrow, Cobie, Idol en Kenny.

Met de eerste swatches was ik eigenlijk gelijk al enthousiast over de kleuren. De pigmentatie is namelijk onwijs goed voor een palette van €9,-. Zowel de matte kleuren als de shimmers zien er op het eerste blik erg goed uit. Hopelijk zijn de kleuren even goed bij gebruik op de ogen.

 

SodaSoda SodaSoda

 

Make-up looks

Voor de eerste look heb ik de kleuren Spring day, Eric en Euphoria gebruikt. De roze en gele kleuren waren ook de een van de eerste die mij gelijk aanspraken vanuit het palette. De lipstick is van Anastasia Beverly Hills in de kleur Pink Punch.

Voor de tweede look  heb ik de kleuren Begin, Lucky en Combie gebruikt. Omdat de eerste look de felle kleuren al heeft wilde ik ook graag laten zien dat je er een neutrale look mee kunt maken. De lipstick is van Anastasia Beverly Hills in de kleur On Mute.

 

 

Wat vind jij van het eerste Soda palette? Heb jij zelf ook iets van Soda gekocht?

13 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: