Het is alweer mijn derde en misschien wel laatste Soda review. Twee weken terug heb een review over mijn eerste palette N003 gemaakt. En vorige week was het de beurt aan de twee highlighters N101 en N103. Vandaag is het de beurt aan mijn tweede palette N002.

 

Soda palette N002

Het Soda oogschaduw palette N002 spreekt mij erg aan, de zachte rose tinten naar de donkere bruintinten tot zelfs een dieprode en pikzwarte kleur. I like it!! Door de rijke keuze aan kleuren kun je het palette zowel gebruiken voor een mooie zachte dagelijkse look als een pittige look voor in de avond. Daarnaast heeft het palette ook nog eens een super prijsje van €9,- en is het exclusief bij de Kruidvat te koop.

 

Soda oogschaduw paletteSoda oogschaduw palette  Soda oogschaduw paletteSoda oogschaduw palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat van boven naar beneden de volgende kleuren: Summer icecream, Tiptoe walk, Silk pillow en Candy secret. De tweede rij bevat de kleuren Sparkle eyes, la-la-la vanda, call me babe en chocolate dreams. De derde rij bevat de kleuren 100% adorable, Little pumpkin, Hot cocoa en Wanna? be!. De vierde en laatste rij kleuren bevat de kleuren Candy popcorn, Stony heart, It’s lit en Euphoria.

Ik ben erg tevreden over de swatches zowel de matte kleuren als de shimmers zijn erg goed gepigmenteerd. En wat ik van het vorige palette gewend ben zullen ze op de ogen ook niet gaan tegenvallen.

 

Soda oogschaduw paletteSoda oogschaduw palette Soda oogschaduw paletteSoda oogschaduw palette

 

Make-up looks

De eerste look moest ik wel de rode kleuren gebruiken want ik heb nog nooit zo een rode look als deze gebruikt. Ik heb de kleuren candy secret, wanna? be! en silk pillow gebruikt. De lipstick is van Anastasia Beverly Hills in de kleur Chrome Red (ik blijf rode lipstick erg lastig vinden dus het zit niet helemaal perfect, sorry haha).

Voor de tweede look heb ik de kleuren Little pumpkin en strong heart gebruikt. De lipstick is van Ofra in de kleur Monaco. De laatste look wilde ik wat subtieler en dagelijkser maken. Hiervoor heb ik de kleuren La-la-la vanda, tiptoe walk, summer icecream en sparkle eyes gebruikt. De lipstick is van Catrice in de kleur ombre Cosnova.

 

 

Wat vind jij van het Soda oogschaduw palette N002? Welke van de drie looks is jouw favoriet?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: