Soir eyeshadow palette van Max & More

Het Soir eyeshadow palette van Max & More is al een langere tijd bij de Action verkrijgbaar. Het koele palette heeft een hoop moois te bieden voor de budget make-up liefhebber. Kom je gezellig meelezen?

 

Soir eyeshadow palette Max & More

Het Soir eyeshadow palette van Max & More is exclusief verkrijgbaar bij de Action voor €3,95. Dit is natuurlijk een onwijs mooie prijs voor een palette met maar liefst 21 pan oogschaduw! Het palette had ik vanaf de buitenkant iets meer met donkere kleuren ingeschat. Maar op het eerste blik zijn de kleuren wel allemaal mooi koel. Het palette bevat een mooie afwisseling aan mattes en shimmers waardoor je een hoop kanten op kunt. Als je de swatches hieronder ziet zou je zeker niet zeggen dat het palette maar €3,95 zou kosten…

 

SoirSoir SoirSoir

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren:  Charming, Luna, Dream, Glamorous, Shades, Golden en Fading. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Glowing, Faith, Go All Out, Desire, Enchanted, Blur en Stars. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Extravagant, Gloom, Sky’s The Limit, Bold, Universe, Soir en Night. De swatches zien er allemaal wel redelijk goed uit maar het zijn voornamelijk de laatste vijf kleuren uit de laatste rij welke mij het meest interesseren voor een mooie smokey look.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het Max & More Soir eyeshadow palette heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de donkerste kleur Night (matte). Deze ben ik gaan blenden met de metallic kleur Universe. En vervolgens heb ik wat van de shimmer Bold toegevoegd. Het is een vrij simpele make-up look geweest en toch ben ik erg blij met het resultaat. De pigmentatie was echt super!! Maar ook blenden ging eigenlijk erg gemakkelijk. Met deze kleuren zou je de look ook nog wat meer kunnen uitblenden tot een mooie smokey make-up look.

 

SoirSoir Soir Soir

 

Wat vind jij van het Soir eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.