Sophx X Revolution extra spice collectie

In mijn blog van eergister liet ik het al super spice eyeshadow palette staan van Revolution x SophX. Vandaag laat ik een aantal andere dingen uit de collectie zien. Ik kocht alleen wat mij aansprak en dat was verder het sugar frosting highlight palette, het mini eyeshadow palette en de candy icing lipkit. Kom je gezellig meelezen?

 

Sophx X Revolution sugar frosting highlighter palette

Het eerste item wat ik verder uit de nieuwste Sophx X Revolution collab aanschafte was het sugar frosting highlighter palette. Het mini palette bevat twee kleuren Highlighter waar elke make-up liefhebber verbaasd over zou zijn. Mijn eerste indruk is dat het palette een erg fijn formaat heeft om mee te nemen. Maar het is ook handig en schattig dat het een mini spiegel bevat. Het palette is vegan, cruelty free en bij Boozyshop te koop voor maar €7,95.

 

Sophx X Revolution Sophx X Revolution Sophx X Revolution

 

Swatches

Mijn eerste indruk is dat de swatches erg mooi en vooral goed gepigmenteerd zijn. De eerste is waarschijnlijk de highlighter welke ik het meeste ga gebruiken omdat de tweede iets te donker/goudkleurig voor mij zal zijn. Op de tweede foto met de make-up look heb ik de eerste highlighter minimaal gebruikt. De pigmentatie is wel echt heel erg goed en voor dagelijks heb je genoeg aan 1 ”laagje”. Met mijn ringlamp en camera flits is redelijk veel weg dus later heb ik nog een tweede laag aangebracht.

 

 

Sophx X Revolution candy icing lipkit

Het tweede item wat ik kocht was het Candy Icing lipkit. Deze bestaat uit een lipliner en een lipbalm voor maar €8,95. Het Candy Icing site is een mooie nude kleur met een rozige ondertoon erin. Bovendien zorgt de lipbalm er ook nog eens voor dat de lippen gelijk gehydrateerd worden. Naast deze variant was er nog een andere verkrijgbaar maar ik wilde niet gelijk alles kopen maar eerst wat uitproberen.

 

Sophx X RevolutionSophx X RevolutionSophx X Revolution Sophx X Revolution Sophx X Revolution

 

Swatches

Ik moet eerlijk zeggen dat ik over de lipbalm swatch niet helemaal enthousiast ben. Het was heel moeilijk om er ook maar enig wat pigment vanaf te krijgen. Wellicht hadden ze hier beter een goede lipstick in kunnen doen. De lipliner overigens ziet er wel redelijk goed gepigmenteerd uit maar wel een stuk bruiner vergeleken met de rozige lipbalm. Ook met de lipswatch ben ik er niet helemaal gek van. De lipliner potlood is goed gepigmenteerd en gemakkelijk om mee te werken maar de lipbalm vind ik gewoon helemaal niks. Ik heb veel liever een liquid lipstick dan!

 

 

Sophx X Revolution mini spice palette

Het mini spice palette is eigenlijk een echte musthave om mee te nemen op jouw zomertrips. Het formaat is namelijk onwijs handig mee te nemen, maar ook de kleurtjes zijn alles wat je nodig heb voor een mooie gepigmenteerde maar toch neutrale look. Voor wat extra spice zitten er nog wat drie fellere kleuren in. Het mini spice palette kost maar €8,95 en deze is momenteel nog wel op voorraad bij Boozyshop.

 

Sophx X Revolution Sophx X Revolution Sophx X RevolutionSophx X Revolution

 

Swatches

Ik vind de swatches er eigenlijk allemaal wel erg goed uitzien vooral over de gele en rode ben ik toch wel verbaasd hoe goed gepigmenteerd deze zijn. Over de laatste bruine kleur uit de tweede rij ben ik wat minder enthousiast, deze ging wat moeizamer vergeleken met de rest.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het mini palette heb ik de volgende kleuren gebruikt: A1 (shimmer) deze viel helaas een beetje tegen tijdens het gebruik. Verder heb ik de kleuren A2 (matte), A3 (matte), B2 (matte), B3 (matte) en B4 (matte) gebruikt. Ik ben zelf wel tevreden over het mini palette en de pigmentatie. Ook de blending is erg mooi en gemakkelijk. Maar ik zou dit palette er sneller bij pakken in de herfst dan nu voor de zomer. Dan heb ik veel liever het grotere palette met frisse kleuren.

 

 

Wat vind jij van de nieuwe Sophx collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.