Hou jij ook van bakken en lekker creatief bezig zijn? Tussen 6 December en 9 Januari kun je zelf ook meedoen aan de campagne van SOS Kinderdorpen. Met jouw gemaakte huisje kun je geld ophalen voor kinderen in nood. Uiteraard heb ik hiervoor een huisje gemaakt en mijn gastblogger Nadine ook. Kom je meelezen?

 

Bak mee! SOS Kinderdorpen

Waarom ik meedoe aan de bak mee! actie van SOS Kinderdorpen? Wist jij al dat 1 op de 10 kinderen wereldwijd er alleen voor staat? Het is de missie van SOS Kinderdorpen om ervoor te zorgen dat ieder kind opgroeit in een veilige en liefdevolle familie. Al ruim 70 jaar zetten zij zich wereldwijd in voor kinderen zonder ouders of een veilig thuis. In deze campagne draait het vooral om de landen waar de altijd nog lopende pandemie diepe sporen heeft achtergelaten. Sommige families redden het niet meer, hebben voedselproblemen doordat ze geen tot weinig geld meer verdienen. Dankzij de hulp van alle donateurs worden deze families ondersteund en kunnen de kinderen straks net zoals onze kinderen gewoon naar school!

 

Hoe doe je mee?

Je kunt zelf een (koek)huisje bakken waarmee je je aanmeld op www.bakeenhuis.nl hierna vraag je iedereen die je kent (volgers, familie, vrienden, collega’s, bekenden etc) om een kleine donatie te doen. Dit kan overigens al vanaf €2,-. Uiteraard kan iedereen gewoon meedoen en ook zijn eigen donaties ophalen. Nadine is aan de slag gegaan met haar zoontje Boaz om een mooi huisje te maken en ik ben aan de slag gegaan met mijn dochter Isabelle. Ik heb haar helemaal in het proces erbij betrokken welke ook op mijn Instagram in de SOS Kinderdorpen highlights te bekijken blijft zolang deze actie loopt. Hieronder zie je alles wat je nodig hebt om zelf een huisje te maken (uiteraard kun je hier ook je eigen creativiteit op los laten gaan)

 

SOS kinderdorpenSOS kinderdorpen SOS kinderdorpen SOS kinderdorpen SOS kinderdorpen SOS kinderdorpen SOS kinderdorpenSOS kinderdorpen

 

Huisje Nadine

Wij hebben samen inmiddels al bijna €100,- opgehaald maar hopen natuurlijk nog veel meer op te halen. Wil je ook een steentje bijdragen kun je ons als team beautyandlifebycecilia steunen.

 

SOS kinderdorpen

 

Huisje Tamara

 

SOS kinderdorpenSOS kinderdorpen

 

Wij zouden het super vinden als je een van onze huisjes en daarmee het goede doel wil steunen. Dit kan al vanaf €2,-

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: