De Space Flakes van Revolution trokken gelijk mijn aandacht. Ik ben namelijk gek op mooie shimmers en glitters! En de verpakking zag er ook nog eens heel erg leuk. Plus Revolution blijft gewoon lekker betaalbaar! Ook benieuwd? Kom dan gezellig meelezen…

 

Revolution Space Flake – Alien

Er zijn drie verschillende soorten varianten van de nieuwe Revolution Space Flakes namelijk Solar, Star en mijn gekozen variant Alien. Ik koos voor de kleur Alien omdat ik graag zulke ijzige kleuren gebruik. Naast dat het mooi kan zijn op de ogen kun je het ook gelijk gebruiken als een soort highlighter. Mijn favoriet blijft om het net onder de wenkbrauwen te gebruiken voor een mooie shiny lift. De Space Flakes kosten maar €4,95 per stuk bij onder andere Boozyshop wat een mooie prijs is om zoiets uit te proberen…

 

Space FlakesSpace Flakes

 

De kleur Alien is een mooie ijzige shimmer met een wat zilveren en/of roze gloed afhankelijk van hoe het licht erop valt. Je kunt deze loose eyeshadow onder andere gebruiken over een gekleurde oogschaduw maar je kunt het ook los gebruiken. De intensiteit kun je zo opbouwen zoals je zelf wilt en met Setting spray erover zou de intensiteit nog meer eruit moeten komen.

Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik wat teleurgesteld was toen het product binnen kreeg. Het leek namelijk net alsof het product al gebruikt was en er nog maar 1/3 van de inhoud in zat. Ik heb hierover ook contact opgenomen met Boozyshop maar het bleek bij de andere verpakkingen hetzelfde te zijn. Ik wilde dan ook eigenlijk mijn blog niet door laten gaan omdat het er gewoon als een zielig hoopje uitzag. Nu heb ik het product wat losgeschraapt van de zijkanten en geroerd en toen zag het er gelijk al beter uit. Maar voor een eerste indruk is zoiets natuurlijk nooit goed! Wellicht dat de make-up look het enorm kan veranderen…

 

Space FlakesSpace Flakes

 

Make-up look

Ik vond de swatch van hierboven eigenlijk erg mooi, gemakkelijk en er onwijs goed uitzien. Het wat rozige effect vond ik ook erg gaaf. Helaas was het op de ogen wel iets lastiger aan te brengen wellicht door de oogschaduw eronder. Ik ga het product zeker nog wel een keer uitproberen zonder oogschaduw eronder. Maar ik denk ook dat het erg mooi zal zijn onder de wenkbrauwen.

 

 

Wat vind jij van de Space Flakes?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: