Sparks of Joy lipsticks van Catrice

Voor wie net zo als rode lippen houdt als mij zijn deze twee Sparks of Joy satin lipsticks van Catrice onmisbaar in je collectie! Leuk is dat je ze ook nog als ornamenten eerst in de boom kunt hangen. Wat het ook nog eens een leuk cadeautje maakt! Kom je gezellig meelezen?

 

Catrice Sparks of Joy satin lipstick – Ruby Kisses For Santa

De Sparks of Joy satin lipsticks van Catrice zijn dus onmisbaar in jouw stash! De verpakking kan gebruikt worden als ornament (versiering) in jouw kerstboom en daarbij is het extra leuk om cadeau te geven en te krijgen voor alle make-up en beauty lovers! De lipstick is in een satin uitvoering wat de lipstick heerlijk zijdezacht maakt. En de lipstick heeft bovendien ook nog eens een voedende formule en is uiteraard ook nog eens onwijs goed gepigmenteerd! De lipstick is zoals gewend van Catrice ook vegan & cruelty free en dat voor een super leuk prijsje van €4,95 per stuk.

Op de swatch is de lipstick kleur erg mooi te zien. De rode kleur heeft een mooie dieprode kleur met een kleine shimmering effect erin. Ik was zelf wel echt enorm verbaasd over hoe mooi gepigmenteerd deze swatch was!

 

Sparks of JoySparks of JoySparks of Joy

 

Red Kisses For Santa

De tweede kleur Red Kisses For Santa is een mooie heldere klassieke rode kleur. En ik denk ook wel mijn favoriet van deze twee kleuren. Ik zie deze kleur helemaal voor mij op kerstdag met klassieke rode nagels erbij en een prachtige glitterende outfit. Ook deze swatch was weer onwijs goed gepigmenteerd en heeft mij ook echt verbaasd. Deze variant is helaas al uitverkocht op Boozyshop maar de Ruby Kisses For Santa is nog wel verkrijgbaar.

Nu ik beide kleuren op de lippen geswatched heb moet ik terug komen op mijn uitspraak. Ik vind deze tweede kleur Red Kisses For Santa toch iets te licht rood op de lippen en meer de neiging naar een roze ondertoon hebben dan het klassieke rood wat ik van de swatch verwachtte. De eerste kleur echter Ruby Kisses For Santa waarvan ik had verwacht dat deze te donker zou zijn voor mijn huidskleur vind ik echt prachtig. De lichte burgundy ondertoon is erg mooi klassiek en toch mijn favoriet van deze twee geworden!!

 

Sparks of JoySparks of JoySparks of Joy

 

Welke kleur is jouw favoriet?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.