Spell book palette van Revolution

Nadat ik twee weken gevloerd lag door een beste griep heb ik mijn blog niet meer bij kunnen houden. Daarom koos ik ervoor om de eerste week van Januari vrij te houden en daarna weer met het dagelijkse bloggen te beginnen. Vandaag trap ik af met het Revolution x The school for good and evil spell book palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Revolution x The school for good and evil Spell Book eyeshadow palette

Het Spell Book eyeshadow palette is de eerste van de drie palettes uit The school for good and evil x Revolution collectie. Het palette trok mij vooral met de Ever kant erg aan door de mooie zachte nudes en mauves die hierin zitten. Maar ook de Never kant heeft een aantal prachtige kleuren waar ik erg benieuwd naar ben. De laatste tijd koop ik weer wat vaker Revolution palettes nadat ik het merk een tijdje heb laten liggen. Maar de palettes bevallen de laatste tijd zo goed dat ik ze graag blijf testen voor mijn blog. Het palette kost normaal €18,95 bij Boozyshop maar is nu in de aanbieding voor €14,95. Voor een dubbel oogschaduw palette is dit een hele goede prijs…

 

spell bookSpell bookSpell book Spell book Spell bookSpell book

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Cute, Rose, Feminine, Silk en Gentle. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Romantic, Fairy, Potion, Elegant en Graceful. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Poised, Regal, Dazzling, Charming en Dainty. Hierna gaat het over naar de donkere (nevers) kant. Deze vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Secret, Spell, Serpent, Passion en Kohl. De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Darkness, Mystery, Spellbound, Lion en Drama. De zesde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Sinner, Enchanter, Sorcerer, Wrongful en Unfavourable. Ik vind alle swatches er erg goed uitzien en misschien ook nog wel beter dan verwacht! Ik ben zeker benieuwd hoe de kwaliteit op de ogen hiervan is…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Potion (matte) deze ben ik gaan blenden met de kleur Charming (matte). Vervolgens heb ik een cut crease gemaakt. Deze heb ik opgevuld met de kleuren Romantic (shimmer) en Gentle (shimmer). Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het oogschaduw palette. De kleuren waren goed gepigmenteerd. Iets meer werk tussen de twee matte kleuren te blenden dan ik gewend was. Maar alsnog had ik deze simpele dagelijkse evers make-up look met 5 minuten gemaakt (exclusief gezichtsmake-up). Ik ben zeker wel tevreden met het Spell Book eyeshadow palette!!

 

Spell bookSpell bookSpell bookSpell book

 

Wat vind jij van het Spell Book eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.