Het Essence Spice it up palette is al van een tijdje geleden. Ik wilde het palette onwijs graag hebben en had ook het persbericht over het palette op mijn blog gepost. Helaas kon ik het palette bij de Kruidvat winkels bij mij niet vinden rondom de release datum. Uiteindelijk kwam mijn man thuis met het palette dus was ik super blij!

 

Spice it up!

Het Spice it up! palette heeft 18 pan en bevat eigenlijk alle kleuren welke je rondom de herfst/winter nodig heb of wanneer je graag nude kleuren gebruikt. De kleuren hebben een matte of een metallic shimmer finish. Ik vind het palette zowel van de buitenkant als de binnenkant erg leuk uitzien. Ik vind het vooral super leuk dat een budgetmerk als Essence met zulke goede/leuke palettes uitkomt. Het palette is bij de Kruidvat te koop voor €9,99

 

Spice it up!Spice it up! Spice it up!Spice it up!

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de bovenste rij kleuren, de tweede rij swatches de middelste rij en de derde rij swatches de onderste rij. Vanuit de eerste rij spreken vooral de onderste drie kleuren mij erg aan. De pigmentatie lijkt van daar ook in de tweede rij steeds beter te worden en de derde rij bevat ook super mooie kleuren. De kleuren waren vrij gemakkelijk te swatchen en de metallic shimmers zijn echt super tot zover!

 

 

Make-up looks

De donkere kleur waarmee ik begon was erg gemakkelijk om aan te brengen en ook erg mooi en goed gepigmenteerd. Hierna wilde ik opbouwen met de matte oranje en matte gele kleur. Deze twee kleuren vond ik wat lastiger om aan te brengen, de kleuren waren moeilijk te blenden en hadden eigenlijk ook wat minder pigmentatie dan ik verwacht had. Ik ga het palette zeker nog wel een tweede kans geven omdat er wat kleuren inzitten welke ik nog graag wil proberen. Op dit moment ben ik niet helemaal tevreden met mijn look, maar ook niet ontevreden. Wat vinden jullie ervan?

 

 

Wat vind jij van het Spice it up palette?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: