Het merk Urtekram heb ik vrij snel leren kennen via een PR bureau toen ik met mijn blog begon. In de periode van mijn blog heb ik al veel fijne producten van het merk mogen proberen. En een aantal hiervan koop ik ook nog steeds zelf. Toen ik zag dat er weer een nieuwe lijn uitkwam was ik weer helemaal blij. En hoe leuk dat ik deze gehele lijn mocht ontvangen. Lees je mee?

 

Spicy orange blossom – Handzeep

De nieuwste Urtekram lijn Spicy orange blossom is van de Rise & Shine lijn. Dit is een van de drie nieuwste lijnen welke Urtekram in Oktober gelanceerd heeft. De Spicy orange blossom lijn ruikt naar een heerlijke frisse geur van oranjebloesem gemend met warme kruiden. De Handzeep uit deze lijn is geschikt voor de normale tot de droge huid en heeft een reinigende en verzorgende werking. De handzeep bevat oa oranjebloesem, aloë vera en hyaluronzuur voor zachte handen. De gehele lijn is te koop bij Holland & Barrett en kost €7,99 voor 300 ml.

 

Spicy Orange BlossomSpicy Orange Blossom

 

Spicy orange blossom – Handcrème

De handcrème bevat onder andere Jojoba olie, Shea butter en aloë vera. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid gevoed wordt, beschermd wordt en gehydrateerd wordt. In de badkamer heb ik naast de handzeep altijd een handcrème staan. Zo voorkom ik dat mijn handen snel uitgedroogd en beschadigd raken van het handen wassen. De handcrème kost €6,49 en bevat 75 ml. Het fijne aan deze handcrème is dat het snel intrekt en de verpakking is ook gemakkelijk mee onderweg te nemen.

 

Spicy Orange BlossomSpicy Orange Blossom

 

Spicy orange blossom – Shampoo

De Spicy orange blossom shampoo is geschikt voor droog en beschadigd haar. De shampoo bevat onder andere jojoba olie welke een verzorgende en voedende werking heeft. Hierdoor wordt jouw haar weer zacht, glanzend en sterker. De shampoo kost €7,99 voor 250 ml.

Wist je dat de verpakkingen voornamelijk uit plantaardige materialen gemaakt zijn. Zo is de shampoofles voor meer dan 75% hieruit gemaakt!

 

Spicy Orange BlossomSpicy Orange Blossom

 

Spicy orange blossom – Conditioner

Nu twijfel ik of ik weleens eerder een conditioner van Urtekram heb geprobeerd. De meeste producten ken ik wel al maar ik moet echt even terug in mijn archief of ik ook een conditioner heb gebruikt. Ik dacht dus van niet en was hier samen met de body wash dus wel het meeste benieuwd naar. De conditioner is geschikt voor droog en beschadigd haar. Doordat de conditioner onder andere Shea butter en Jojoba olie bevat krijgen je haren weer die mooie glans terug. Ook is je haar makkelijker doorkambaar, iets wat ik met mijn lengte altijd wel echt fijn vind na het wassen. De conditioner kost €6,99 voor 200 ml.

 

Spicy Orange BlossomSpicy Orange Blossom

 

Spicy orange blossom – Body wash

De spicy orange blossom body wash is geschikt voor de normale tot de droge huid. De body wash bevat onder andere hyaluronzuur en aloë vera welke een verzorgende en voedende werking hebben. De rise en shine body wash kost €6,99 voor 200 ml. Ik vind de body wash heerlijk ruiken de warme kruidengeur heeft bij mij altijd wel een voorkeur in deze koudere periode. Wat ik wel jammer vind maar dat heb ik met de meeste douchegel producten, dat is dat de geur vrij snel weg is na het douchen.

 

Spicy Orange BlossomSpicy Orange Blossom Spicy Orange Blossom

 

Spicy orange blossom – Bodylotion

De Spicy orange blossom bodylotion is geschikt voor de normale tot de droge huid en bevat onder andere natuurlijke oliën, shea butter en aloë vera. Ik gebruik na het douchen altijd een bodylotion omdat een douche ook vocht van je huid afneemt als het ware. De bodylotion is te koop voor €9,99 en bevat 245 ml. Ik vind het superfijn dat de bodylotion een pompflacon heeft dit werkt een stuk prettiger tijdens het insmeren. Maar het is ook een stuk hygiënischer.

 

Spicy Orange BlossomSpicy Orange Blossom Spicy Orange Blossom

 

Ben jij al bekend met het merk Urtekram? Zoja waarmee?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: