Begin februari lagen er ineens een hoop nieuwe maskers bij de Action. Een hoop nieuwe waren van het merk The Beauty Dept welke je veel bij de Action kunt vinden. Ik nam onder andere de Spirulina & Seaweed maskers mee, lees je mee?

 

Spirulina masker

Het Spirulina masker is geïnspireerd op K-Beauty rituelen. Het masker bevat onder andere Spirulina en salicornia welke het masker een voedende boost geven waarna je er gezonder dan ooit uitziet (Nou klinkt goed toch haha). Het ingrediënt Spirulina is een soort alge welke erom bekend staat dat het anti oxidant is en een voedend effect heeft. Het ingrediënt Salicornia herbacea extract is een soort plant die onderwater groeit aan de kustlijnen van Zuid Korea. Het bevat een hoge concentratie aan amino acid en mineralen. Het ingrediënt Sea Water bevat een hoog gehalte aan mineralen.  Het masker kost bij de Action €0,64.

Hoe gebruik je het masker? Allereerst maak je altijd je gezicht schoon, hierna plaats je het masker passend op je gezicht en laat je het 10-15 minuten inwerken. Achteraf masseer je de restanten in op het gezicht en spoel je het niet af! Zo kan het masker zijn werk nog verder voort zetten.

Ik vind het Spirulina masker eigenlijk wel heel fijn, de sheet is makkelijk te plaatsen en het voelt gewoon heel comfortabel. De tijd is zo verstreken, maar ik had eigenlijk nog wel langer ermee kunnen zitten. Om nou na een masker te zeggen Wow wat een effect daarvoor moet je echt regelmatig maskers gebruiken maar het geeft de huid zeker wel een boost. Ik zou het masker zeker vaker willen gebruiken.

 

spirulinaspirulina spirulina

 

Seaweed masker

Het Seaweed masker is geïnspireerd op K-beauty rituelen. Het masker bevat onder andere natuurlijke seaweed (zeewier) en geef je huid de optimale voeding en verzorging. Seaweed staat erom bekend dat het een hoog gehalte aan mineralen bevat zoals Calcium, Iodine (Jodium) en ijzer. Het ingrediënt sea kelp staat er weer om bekend dat het werkt als een anti-oxidant en het hydraterende effect. Het masker kost bij de Action €0,67

Hoe gebruik je het masker? Allereerst maak je altijd je gezicht schoon, hierna plaats je het masker passend op je gezicht en laat je het 10-15 minuten inwerken. Achteraf masseer je de restanten in op het gezicht en spoel je het niet af! Zo kan het masker zijn werk nog verder voort zetten.

Allereerst WOW! het masker is echt gewoon drijfnat dus ik heb het een klein beetje uitgeknepen (niet teveel want dat is zonde van het werkzame serum). Het masker zit vrij snel goed en past ook goed (dit is weleens anders met Action maskers die veel te groot zijn). Het kwartier is zo voorbij en het masker is dan ook redelijk opgedroogd. Het serum wat ik heb uitgeknepen heb ik ingemasseerd op mijn gezicht en laten drogen. Ik zou dit masker zeker nog eens gebruiken!

 

 

Voor welk masker zou jij gaan?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: