Star Ranch eyeshadow palette Jeffree Star

Het Star Ranch eyeshadow palette van Jeffree Star cosmetics is ook dit jaar uitgekomen. Maar deze is eigenlijk een beetje ondergesneeuwd door de Pink Religion en de Pricked collectie. En eerlijk gezegd twijfelde ik ook een beetje over het palette… Maar nu ik het toch gekocht heb, ben ik er dan wel tevreden over? Kom je meelezen?

 

Star ranch eyeshadow palette

Het Star ranch eyeshadow palette van Jeffree Star cosmetics is al een tijdje uit. En eerlijk gezegd wist ik ook niet zeker of ik dit mini eyeshadow palette wel wilde kopen. De kleuren range en dan voornamelijk meer shimmers dan mattes vond ik namelijk wat tegenvallen. Toch ben ik altijd tevreden over de eyeshadow palettes van Jeffree Star Cosmetics wat mij dan weer heeft overgehaald om het palette toch te kopen. Het palette bevat van de 9 pan oogschaduw helaas maar 3 mattes en daarmee dus 6 shimmers. Normaal gesproken kost het palette €31,50 bij Beautybay, maar deze is momenteel nog in de aanbieding.

 

Star RanchStar RanchStar RanchStar RanchStar RanchStar Ranch

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Yak Farm, Owl Eyes en Open Range. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Casper MTN, Wyoming en Star Creek. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Ole’ Jeff, Grand Prismatic en Winter Wind. De pigmentatie is zoals elk palette van Jeffree Star Cosmetics weer om door een ringetje te halen. De kleuren swatchen gemakkelijk en zijn zoals gewend weer super goed gepigmenteerd. Can’t wait to use it.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste look moest ik natuurlijk gewoon de blauwe kleuren gebruiken, ik twijfelde eerst over een cut crease met de shimmers. Maar ik ben toch gegaan voor een full cut crease met de blauwe matte kleur. Voor deze look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Wyoming (matte), Yak Farm (matte), Open Range (shimmer). Dit zijn de drie bruine kleuren die ik heb gebruikt. Vervolgens heb ik de kleuren Grand Prismatic (matte), Ole’ Jeff (shimmer, Casper MTN (shimmer) en Winter Wind (shimmer) gebruikt. Dit zijn allemaal blauwe kleuren. Ik ben eigenlijk erg tevreden over het palette. De pigmentatie is weer echt super! En het is gewoon heel erg fijn werken met de Jeffree Star Cosmetics formule. Wat mij betreft zeker een aanrader!

 

 

 

Wat vind jij van het Star Ranch palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.