Ook bij de Action vind je soms de meest heerlijke maskertjes. En dat natuurlijk ook nog voor de gewende budget Action prijsjes. Ik nam dit keer twee maskers met een Stitch printje erop mee. Kom je gezellig meelezen?

 

Stitch sheetmaskers

Ik kocht bij de Action twee verschillende Stitch sheetmaskers. De eerste variant daarvan bevat onder andere watermeloen extracten. Daardoor is dit masker ook een echt hydraterend/vochtinbrengend sheetmasker. Ik heb zelf meestal een droge huid en merk wel echt verschil na hydraterende producten. Het sheetmasker zelf mag bij het BIO afval en de plastic verpakking uiteraard bij plastic.

Hoe gebruik je het masker? Breng een masker altijd aan op een vooraf gereinigde huid! Laat het maskers daarna minimaal 10 en maximaal 15 minuten inwerken. Het resterende serum kun je vervolgens nog in de huid inmasseren.

 

Stitch sheetmaskers

 

Stitch sheetmasker

Het tweede Stitch sheetmasker bevat onder andere perzik extracten. Er staat bij de informatie niet echt bij wat het masker voor je huid doet maar dat het meer voor een relaxend effect zorgt. Beide maskers hebben een vrolijk bloemenprintje maar helaas staat stitch er zelf niet op. Dit had ik bij het kopen niet echt gezien want de verpakking zelf brengt dat idee wel maar als je goed kijkt op het voorbeeldje van het sheetmasker weer niet. Ergens baalde ik dus wel een beetje van deze aankoop. De maskers zelf zijn wel erg fijn en lekker ontspannend maar zonder stitch had ik ze misschien niet zo snel gekocht.

De maskers kosten normaal geloof ik ergens rond de €0,99 maar zijn nu op het moment van typen in de actie in de aanbieding voor €0,85. Mocht je op zoek zijn naar een lekker simpel en goedkoop maskertje voor een heerlijke ontspanning zijn dit de juiste maskertjes voor jou. Zoek je iets meer effect? Dan ga je wel echt naar de wat duurdere maskers zoals die van The Body Shop bijvoorbeeld.

 

Stitch sheetmaskers

 

Wat vind jij van de Stitch sheetmaskers?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: