Een nieuwe maskerdonderdag met alweer een nieuw feed your face masker. Dit keer is het de beurt aan het strawberry donut masker and it’s good!!  Lees je mee?

 

Strawberry donut masker

Allereerst het Strawberry donut masker ruikt echt waanzinnig lekker! Dit is denk ik van alle Revolution x Jake Jamie feed your face maskers veruit mijn favoriet qua geur! Ik zou eigenlijk het hele potje wel willen uitlikken maar dat doen we dus maar niet (sorrynotsorry). Het masker bevat onder andere aardbei extracten en vitamine E. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid een frisse maar intense boost krijgt met een glow als finishing touch.

 

De feed your face maskers zijn altijd geschikt voor alle huidtypen en zijn ook allemaal vegan!

 

Hoe gebruik je het masker? Breng het aan op een schone maar droge huid. Laat het masker minimaal 10 tot maximaal 15 minuten inwerken. Voordat je het gaat afspoelen masseer je het masker nog even 30 seconden in de huid waarna je het masker met lauwwarm water verwijderd. Voor het beste resultaat gebruik je een masker altijd 1 tot 2 keer per week.

 

Strawberry donut Strawberry donut

 

Na het masker heb ik wel een heerlijk fris en schoon gevoel. Mijn huid heeft weer een oppepper gehad en voelt ook lekker zacht aan. Dit is zeker een van mijn favoriete feed your face maskers tot nu toe samen met het Mint choc chip masker van twee weken terug.

 

Het strawberry donut masker is onder andere bij Beautybay maar ook bij Boozyshop te koop voor ca €8,95

Wat is jouw favoriete masker?

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: