Ik heb  al regelmatig een review geschreven over de Scented setting powders van Max & More. Maar deze nieuwe heerlijke zomerse Berry Sweet variant wilde ik niet aan jullie laten ontgaan. Kom je gezellig meelezen?

 

Strawberry scented setting powder Max & More

De allernieuwste Strawberry scented setting powder van Max & More oftewel de Berry Sweet variant kwam ik eindelijk tegen bij de Action. De setting powder is een enorme liefhebber bij de Action want elke nieuwe variant is altijd onmiddellijk uitverkocht. En nieuwe voorraden zijn ook altijd weer snel uitverkocht. Dan kan ook niet anders want voor maar liefst €2,49 voor 22 gram heb je ook een onwijs goed product voor een goede prijs. Van elke variant heb ik inmiddels al een beste voorraad ingeslagen zo heb ik van de cocos variant nog 3 dichte verpakkingen. Ik kan dan ook echt wel zeggen dat dit een echte budget must have is die je gewoon ook echt moet inslaan.

Soms probeer ik nog weleens een andere setting powder uit maar de prijs-kwaliteit blijft voor mij niet in verhouding staan met deze van Max & More. Soms zijn budget producten gewoon ook echt beter dan high end producten!

 

Strawberry scented setting powderStrawberry scented setting powder

 

Nu wil ik geen 500 woorden artikel typen gewoon om maar 500 woorden te hebben dus het wordt een korte review. Waarvoor kun je deze scented setting powder gebruiken? Ik gebruik een setting powder altijd voor de baking techniek. Na het aanbrengen van de concealer breng ik een dikke laag van de setting powder uit welke ik ca 10-15 minuten laat zitten. Intussen doe ik de rest van mijn gezicht (Bronzing, blush etc). Nadat ik de restantjes setting powder verwijderd heb gebruik ik nog een fixing of setting spray (heel veel!). En wanneer deze opgedroogd is ga ik nog met een kleine hoeveelheid van deze setting powder over mijn gehele gezicht voor een matterend effect.

 

Strawberry scented setting powderStrawberry scented setting powder

 

Wat is jouw favoriete setting powder?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: