Strawberry Shortcake palette >Glamlite<

Gister liet ik al het Lip Kit zien en vandaag is het dan de beurt aan het prachtige nieuwe Strawberry Shortcake palette van Glamlite Cosmetics. Het is al een beauty om van de buitenkant te zien maar ook de binnenkant is weer prachtig afgesteld op het thema… Kom je gezellig meelezen?

 

Glamlite Strawberry Shortcake palette

Het Glamlite Strawberry Shortcake palette is gewoon te leuk alleen al om te zien, ik wordt gewoon helemaal vrolijk van de verpakking en het design. Maar van de binnenkant wordt ik eigenlijk nog vrolijker. Ik zie een hoop moois aan roze, groen en rood helemaal passend bij het Strawberry Shortcake thema uiteraard. Het palette bevat 15 pan oogschaduw met 7 mattes en 8 shimmers wat een prima verhouding is. Ik ben ook erg blij dat er van de groene niet alleen een shimmer of een matte inzit maar twee mattes en een shimmer. Ditzelfde geld ook voor de roze en rode kleuren in het palette dat er van alles wat in zit. Ben je ook enthousiast geworden? Het palette is nog bij Boozyshop verkrijgbaar voor €38,49.

 

Strawberry Shortcake paletteStrawberry Shortcake palette Strawberry Shortcake paletteStrawberry Shortcake palette Strawberry Shortcake paletteStrawberry Shortcake palette Strawberry Shortcake paletteStrawberry Shortcake palette

 

Swatches

De swatches zijn per rij gemaakt helaas heeft het palette geen namen maar nummers. De eerste rij bevat dus kleuren Nummer 1 t/m 5. De tweede rij bevat de kleuren met Nummer 6 t/m 10. En de derde rij bevat de kleuren met Nummers 11 t/m 15. Alle kleuren zien er gewoon geweldig uit en wat mij opvalt is dat elke rij ook precies een perfect combinatie voor een make-up look is. Deze theorie wil ik dan ook zeker wel gaan uitproberen.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleuren N10 (matte) en N8 (matte) welke ik met mekaar geblend heb. Hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt. De cut crease heb ik opgevuld met de kleur N2 (matte). Vervolgens heb ik nog wat van kleur N10 en N8 aan de buitenkant aangebracht een cake liner gebruikt in de cut crease en wat loose glitters. Ik ben echt super tevreden over de pigmentatie van de kleuren en hoe de kleuren met mekaar blenden. Uiteraard blijft de groen/roze combinatie ook altijd erg mooi!

 

 

Wat vind jij van het Strawberry Shortcake palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.