In samenwerking met Studentendrukwerk mocht ik een aantal producten uitkiezen. Zo koos ik voor 3 afgedrukte canvassen van foto’s met Isabelle (hier komt nog een aparte review van). En voor op mijn nieuwe bureau liet ik een muismat en mok afdrukken met mijn blog logo. In deze blog laat ik de laatste twee zien, lees je mee?

 

Studentendrukwerk muismat met logo

Ik vind een mooie muismat met logo of een andere bedrukking wel een echte eyecatcher op het bureau. Daarnaast is een muismat ook erg fijn om ervoor te zorgen dat je muis niet wegglijdt en daardoor lekkerder in de hand ligt. Via de website van Studentendrukwerk.nl kun je in de Online Editor zo je eigen muismat samenstellen. Je kunt kiezen voor een vierkanten vorm (220 x 200 mm) of een ronde vorm (220 x 200 mm). Laat je overigens niet foolen door de naam want iedereen kan bij Studentendrukwerk bestellen voor vaste lage prijzen of je nou (nog) student bent of al (eventjes) niet meer! Ook krijg je nog eens een extra volumekorting bij het afnemen van 2 stuks per product voor een nog lagere prijs.

Ik koos voor de standaard vierkante muismat en als afbeelding heb ik daarop mijn logo van mijn blog laten drukken. Een soortgelijke muismat kun je al laten maken voor €10,28 per stuk.

 

Studentendrukwerk

 

Studentendrukwerk mok met logo

Ondanks dat ik niet op een echt kantoor werk maar mijn huiskamer mijn kantoor is, maakt een eigen bedrukte mok het wel een mooie persoonlijke werkplek. De mok is gemaakt van keramiek. Door de duurzame producten blijft de foto op de mok lang goed en kun je de mok ook gewoon in de vaatwasser en de magnetron plaatsen. Mocht je nou nog wat extra’s willen kun je ook gaan voor een magische mok. Hierbij veranderd de mok van kleur bij hitte, wanneer jij bijv koffie inschenkt wordt de foto op de mok zichtbaar. Superleuk om als verrassing cadeau te geven dus. Een standaard mok (zie mijn foto’s als voorbeeld) kun je al laten maken voor €7,99 per stuk. Een magische mok voor €11,99 per stuk.

 

StudentendrukwerkStudentendrukwerk

 

Heb jij weleens iets laten bedrukken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

  1. Dat ziet er tof uit! Ik heb voor m’n werk wel eens mokken laten bedrukken en ook wel eens een muismat. Heel vaak doe ik het niet 😉

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: