De twee nieuwe shower caps van Styledry zijn echt om te bewonderen en dus kun je er zelfs fashion uitzien onder de douche. Maar ook de dry shampoo compact powder was voor mij helemaal nieuw. Ik probeerde beide producten dus een tijdje uit. Lees je mee wat ik ervan vond?

 

Styledry shower cap

Styledry heeft weer twee onwijs mooie nieuwe shower caps het to the moon and black en de Yes! I em-erald cap. Ik ontving het to the moon and black masker een mooie velvet zijdezachte shower cap. Ik was mijn haren maar 1 a 2 keer in de week om vet haar te voorkomen. Maar met mijn haarlengte is een shower cap dan wel echt een must om al mijn haren in bedwang te houden. Ik ontving laatst deze shower cap van Styledry en ben wel echt fan geworden. De shower cap is een soort stretch waardoor het eenvoudig aan te brengen is over je hoofd. Eventuele losse plukjes kun je nog gemakkelijk onder de zachte Lycra rand wegstoppen en you’re ready to go.

Het verschil wat ik vooral merk met een goedkope variant van de Action bijvoorbeeld is dat de shower cap eenvoudig op zijn plek blijft zitten. Maar ook dat mijn haar niet zwaar aanvoelt erin, het zit gewoon comfortabel. Daarnaast ziet het er ook nog eens onwijs mooi uit en kan ik mijn oude oma douche kapje wegdoen haha.

 

Styledry Styledry

 

Styledry compact dry shampoo powder

Met de Styledry dry shampoo compact powder kun jij je roots weer omtoveren tot mooie frisse roots. De dry shampoo zit in een handige compacte poederdoos inclusief spiegeltje en een handig kwastje. Ook nog eens super gemakkelijk om mee onderweg te nemen dus. Bovendien is het ook nog eens eenvoudig in gebruik je hoeft niet te sprayen zoals bij de meeste droogshampoos. Het enige wat je hoeft te doen is de poeder aan te brengen op de vette plekken en hierna het haar een beetje licht te stylen (met de vingers).

Ik heb niet heel vaak dry shampoo nodig maar als ik het gebruik ben ik wel erg tevreden met deze compact powder. Het doosje is zo gepakt, zo aangebracht en ook zo weer opgeborgen. Wat mij betreft dus ook zeker een echte must have! De producten van Styledry zijn onder andere te koop bij de Douglas, een shower cap kost ca €20,- en de dry shampoo ca €13,-.

 

Styledry Styledry Styledry

 

Ben jij al bekend met Styledry? Zoja met welke producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: