Elke maand worden er bij Stylevana een aantal korean skincare favorites geselecteerd. Dit zijn dus eigenlijk de bestsellers op het moment! Ik kreeg een super leuk pakket opgestuurd met daarin de Korean skincare favorites van de maand November. Kom je gezellig meelezen?

 

Beauty of Joseon serum trio

Een van de eerste Stylevana korean skincare favorites is het Beauty of Joseon serum trio. Het trio bevat dus drie verschillende soorten serums met van elk 30 ml. Het eerste serum is een Calming serum welke onder andere groene thee extracten bevat. Het tweede serum is een Glow serum welke onder andere Propolis bevat. En het derde serum is een Repair serum welke onder andere Ginseng bevat. Naar mijn mening ideaal als je graag wilt uitproberen welke het beste bij jouw past, maar ook erg leuk om cadeau te geven (of krijgen). Het set kost €30,69.

 

Stylevana korean skincare favorites Stylevana korean skincare favorites

 

Some by Mi miracle cream

Het volgende merk is mij nog onbekend (some by mi) maar ik ben elk benieuwd naar de miracle cream. De Miracle cream zou onder andere helpen bij acne, donkere kringen, irritaties, mee eters, en verstopte poriën. Een echte allround cream dus! De crème bevat 60 gram en kost €15,59.

 

Stylevana korean skincare favorites Stylevana korean skincare favorites

 

Missha essence sun spf 45

Ook het merk Missha was mij nog onbekend, maar een sunscreen is eigenlijk altijd wel welkom en vooral belangrijk om te gebruiken! Deze bescherming bevat een SPF factor van 45 en is ook water/zweet bestendig. Een dubbele verpakking kost overigens maar €13,99 dus het is ook nog eens goed betaalbaar…

 

Stylevana korean skincare favorites Stylevana korean skincare favorites

 

Iunik propolis vitamin sleeping mask

Een masker is altijd wel welkom en in Propolis begin ik mij de laatste tijd ook steeds meer te verdiepen. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe dit sleeping masker gaat bevallen. Het masker helpt onder andere tegen rimpels, oneffenheden en het geeft de huid een goede hydratatie boost. Je gebruikt het masker gedurende de gehele nacht en spoelt het in de ochtend grondig uit. Een verpakking van 60 ml kost €10,99 bij Stylevana DE.

 

Stylevana korean skincare favorites Stylevana korean skincare favorites

 

TIA’M berry peeling gel

Een peeling gel is altijd fijn zowel voor het gezicht als voor het lichaam. Maar deze berry peeling gel is voor het gezicht bedoeld (behalve de ogen en de lippen!). Het helpt onder andere de huid te hydrateren en dode huidcellen en oneffenheden te verwijderen. Een verpakking van 120 gram kost €10,99.

 

Stylevana korean skincare favorites Stylevana korean skincare favorites

 

Isntree grean tea toner

Een toner is de laatste tijd iets wat ik steeds vaker in mijn skincare routine begin te gebruiken. Deze green tea fresh toner van het merk Isntree helpt onder andere bij irritatie van de huid de huid te kalmeren. Maar het zorgt uiteraard ook voor een heerlijke hydratatie, en dat is iets wat mijn huid altijd wel kan gebruiken. Een 200 ml verpakking kost €9,59.

 

Stylevana korean skincare favoritesStylevana korean skincare favorites

 

Cosrx snail 96

Producten met snail essence zie ik de laatste tijd steeds meer en het staat er ook om bekend de huid te helpen bij irritaties en onzuiverheden. Je gebruikt in dit geval deze snail 96 essence na de reiniging en na de toner van hierboven. Een 100 ml verpakking kost €15,59.

 

Stylevana korean skincare favoritesStylevana korean skincare favorites

 

Rohto oil cleansing

Deze oil cleansing kun je onder andere gebruiken om je make-up te verwijderen. Naast dat het de huid reinigt zorgt het ook gelijk voor een hydratatie van de huid. Een 200 ml verpakking kost €18,69.

 

 

Centella eye cream

Van een eye cream wordt ik eigenlijk altijd wel blij, dit is ook echt een van de gebieden waar ik altijd onzeker/ontevreden over ben. En daarom gebruik ik ook zo graag eye patches omdat ik hier echt verbetering mee zie! Een eye cream gebruik je het beste na je toner en serum en in plaats van insmeren klop je dit zachtjes in de huid. Wees hier altijd voorzichtig mee omdat dit gebied het meest gevoeligst is van de huid. Een 30 ml verpakking kost €9,79.

 

Stylevana korean skincare favorites Stylevana korean skincare favorites Stylevana korean skincare favorites

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: