Wanneer de Balea uitkomt met een nieuw maskertje of ander product zoals deze sugar scrub wil ik deze natuurlijk altijd uitproberen. Ik kan maar niet vaak genoeg zeggen dat ik fan ben van de DM. Gelukkig maar dat Duitsland niet al te ver is om er zo regelmatig heen te gaan.

 

sugar scrub

 

Sugar scrub

De sugar scrub bevat bruine suiker & chia en is geschikt voor zowel de normale als voor de droge huid. De scrub zorgt ervoor dat de huid verfijnt wordt en geeft je huid weer de frisse uitstraling die het verdient. Je brengt de scrub twee maal per week aan door ronddraaiende en masserende bewegingen te maken. Hierna spoel je de restanten af met lauwwarm water. De verpakking bevat 2 sachets van 8 ml voor €0,95.

 

 

Mijn ervaring

De scrub ruikt bij het openen al onwijs zoet, zelfs iets te doordringen naar mijn smaak. De scrub substantie is erg plakkerig en moeilijk uit de verpakking te halen. Ik vind het dan ook zonde dat ik eigenlijk niet alles uit de verpakking krijg. Maar wat ik er uit krijg is dan wel voldoende voor mijn gezicht. Het doet mij allemaal wat denken aan een stroopwafel welke verwarmd is en uit mekaar gespat is.

Daarin tegen smeert de scrub wel fijn uit op de huid en zijn de korrels ook erg fijn voor de huid. Dit krijgt van mij dan ook zeker een dikke pluspunt! Achteraf voelt mijn huid heerlijk zacht aan en ruik ik nog wat van de zoete nagelaten geur. Maar gelukkig niet meer zo doordringend als bij het openen! Ik denk dat deze scrub beter tot zijn recht zou komen in een tube verpakking dan in een losse sachet of eventueel in een potje (helaas is een potje dan weer minder hygiënisch). Ik hoop dat de DM Balea met meerdere varianten gaat uitkomen dan zou ik deze scrub zeker opnieuw willen proberen.

 

sugar scrub

 

Gebruik jij weleens een gezichtsscrub? Zoja, lees dan ook eens terug over de Ziaja acai berry gezichtsscrub

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: