Eigenlijk zijn de Sugar scrubs van L’oreal al onwijs lang geleden uitgekomen. Ik heb ze toen ook gelijk aangeschaft, maar ben deze verloren gemaakt in mijn masker voorraad. Inmiddels is deze er flink doorheen en kom ik deze leuke producten weer tegen. Kom je meelezen?

 

L’oreal sugar scrub – Glow

De eerste sugar scrubs is de Glow variant met onder andere druivenpitolie. De glow sugar scrub is een 100% natuurlijke exfoliant gemaakt van drie soorten fijne suikerkristallen. Daarnaast is de druivenpitolie toegevoegd om de huidoppervlakte te verzorgen, de huid te verhelderen en de huid een mooie natuurlijke glow te geven. Om het beste effect te verkrijgen gebruik je de sugar scrubs drie keer per week. Hierna zul je op langdurige termijn een steeds beter resultaat gaan zien.

De sugar scrubs kosten normaal €12,99 per stuk maar zijn vaak in de aanbieding voor €6,49 zoals nu bij de Wehkamp.

 

Sugar scrubsSugar scrubs Sugar scrubs

 

L’oreal sugar scrub zuiverend

De tweede sugar scrub is mijn favoriet namelijk de kiwi variant. Deze variant heeft voornamelijk een zuiverende en verzorgende werking en bevat onder andere kiwizaden. De kiwi variant zorgt voornamelijk voor een schoon, fris en verzorgd gezicht. Maar het zorgt er ook voor dat poriën en mee-eters verminderd worden. En uiteraard zorgt het ook voor een heerlijke zachte huid.

Hoe gebruik je de scrubs? Je brengt een goede laag aan op een schone/gereinigde huid. Hierna masseer je het in met lauwwarm water, waarna je het direct kunt afspoelen. Naast deze twee varianten is er ook een sugar scrub met cacaoboter, maar deze kon ik helaas niet vinden.

 

Sugar scrubsSugar scrubs Sugar scrubs

 

Welke sugar scrubs spreekt jouw het meest aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: