Beauty,  Gezondheid,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare

Suisuicare facial cleansing brush & bag

Een facial cleansing brush hebben we eigenlijk allemaal nodig in onze make-up stash. Vaak zie je met zo een product dat er ook na een grondige reiniging met zo een brush nog genoeg make-up en vuil vanaf komt. Ik probeerde de Suisuicare facial cleansing brush uit. Kom je gezellig meelezen?

 

Suisuicare facial cleansing brush

De Suisuicare facial cleansing brush is een elektische gezichtsreiniger. De brush is multifunctioneel het heeft namelijk 3 functies en 7 verschillende standen, en de brush is zelfs nog waterproof! Waarom is de Suisuicare brush multifunctioneel? Nou naast dat je je make-up ermee kunt verwijderen of je huid grondig kunt reinigen heeft de brush ook nog eens een massagefunctie. Hierdoor kun je jezelf trakteren op een heerlijke gezichtsmassage! Daarnaast heeft de brush 7 verschillende standen welke je naar wens of gevoeligheid van de huid kunt instellen.

 

Suisuicare Suisuicare

 

Hoe vaak kun je de Suisuicare brush het beste gebruiken?

Ondanks dat je natuurlijk dagelijks je gezicht moet wassen wordt er aangeraden om de elektrische brush niet meer dan 1 tot 2 keer per week te gebruiken. Dit omdat na het verwijderen van de dode huidcellen de nieuwe huidcellen nog erg teer kunnen zijn.

 

Suisuicare SuisuicareSuisuicare

Wat zijn de andere voordelen?

De gezichtsreiniger is draadloos te gebruiken want na het opladen (met de bijgeleverde usb kabel) gaat deze tot wel 2 uur mee! Via het indicatielampje op de gezichtsreiniger kun je in de gaten houden waar je huid voornamelijk overtollig talg en/of duide huidcellen bevat. Zo kun je de gezichtsreiniger nog nauwkeuriger gebruiken.

De Suisuicare gezichtsreinigingsborstel is met toilettas verkrijgbaar bij BOL.com voor maar €19,95. Vergeleken met andere merken vind ik dit echt een super goede prijs voor een super goed apparaat. En wat mij betreft ook zeker aan te raden voor iedereen die van skincare houdt!

 

Suisuicare Suisuicare Suisuicare

 

Ben jij al bekend met de Suisuicare facial cleansing brush?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: