Beauty,  Make-up,  Nails,  Shoppen

Summer in L.A. collectie van Pupa Milano

Summer in L.A. is de nieuwe Limited Edition zomer collectie van Pupa Milano. Deze collectie is geïnspireerd op de kleurrijke levensstijl van Californië. Tijdens de pink press lunch van Care Cosmetics bij Mama Kelly Amsterdam maakte ik kennis met deze nieuwe collectie en heb ik een aantal producten meegekregen in mijn goodiebag.

 

Holo oogschaduw

Een van de producten die ik heb ontvangen is de holografische oogschaduw in kleur 001 Long Island. Het is een long lasting en waterproof oogschaduw met een stralend effect waardoor de kleuren lijken te bewegen. Deze oogschaduw is ook nog in de kleur 002 Sex on the beach te koop. Prijs ca €19,90 per stuk en onder andere te koop bij bol.com

 

summer in L.A. summer in L.A.

 

Matt shaping lipstick

Het tweede product wat ik heb ontvangen is een matt lipstick in de kleur 001 Strawberry Caipinha. Deze lipsticks hebben een onwijs levendige kleur welke onwijs goed dekken met een matt effect. De lipstick is ook nog in de kleur 002 Spritz te koop. Prijs ca €16,75 per stuk.

 

summer in L.A. summer in L.A.

 

Multiplay

Deze oogpotlood heeft 3 functies namelijk een kajal effect, een eyeliner effect en een oogschaduw effect. Verkrijgbaar in de kleuren 69 Cuba Libre en 70 Mai Tai voor ca €14,95 per stuk. (Van dit product heb ik geen foto beschikbaar)

 

Blush me & Light me

de blush me is in een cushion (kussen) vorm, de creme veranderd na het aanbrengen in een poeder en geeft een heldere, matte kleur. Verkrijgbaar in de kleur 001 Strawberry Caipiroska voor ca €25,65 per stuk. De light me is een highlighter ook in de vorm van een cushion welke na aanbrengen in een poeder veranderd. De kleur 001 Cocktail Champagne geeft het gezicht een amberkleurige glans met een subtiele glinstering. Prijs ca €25,65 per stuk. (van deze producten heb ik geen foto beschikbaar)

 

Lasting color gel

Deze nagellak wil ik zeker zelf nog aanschaffen. De nagellak geeft de nagels een glass effect door de rijke pigmenten. Verkrijgbaar in de kleuren 182A Strawberry Caipiroska en 183A Sweet Spritz voor €7,75 per stuk. (van deze producten heb ik geen foto beschikbaar)

 

Wat vind jij van de nieuwe Summer in L.A. lijn?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

27 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: