De HEMA heeft de laatste tijd onwijs leuke nieuwe make-up producten. Veel zullen ook wel bekend zijn met de nieuwe BAE lijn (before anything else). Maar de palettes welke mijn aandacht trokken zijn toch echt deze twee summer palettes

 

summersummer

 

Summer oogschaduw palette

Het summer palette bevat 12 verschillende kleuren met zowel een matte, satijnen en hoogglanzende finish. Ik vind het palette aantrekkelijk omdat het zowel nude tinten bevat als een aantal felle kleuren om het wat meer zomers te maken. De diversiteit aan de verschillende soorten ”finishes” spreken mij ook aan. Dit omdat ik niet alleen een look met matte kleuren wil maken. De shimmering sun (hopelijk) vraagt om een shimmering look.

 

summer summer

 

Swatches

Ik vind de kleuren voor een Hema palette een mooie pigmentatie hebben. De eerste rij (linker foto) was ik nog niet onwijs verbaasd maar over de tweede rij had ik echt een WOW effect! De pigmentatie van deze kleuren zijn echt onwijs goed.

 

 

Summer highlight & Bronze palette

Dit palette was ik eigenlijk niet van plan om te kope. Maar ik zag deze in de schappen naast het summer palette en het trok mij op het eerste aanblik ook wel echt aan. In de winkel had ik even de kleuren geswatcht en zo belandde dit palette ook in mijn winkelmandje. Het palette bevat zowel highlighters als bronzers met een parelmoer en matte effect. Het swatchen thuis vond ik nog even mooi als in de winkel, het enige wat ik jammer vond is dat het eenmaal aangebracht op het gezicht moeilijk op de foto te krijgen was. (Dit zal meer aan mijn foto kunsten liggen dan aan het palette trouwens, want in het echt zag je het wel!)

 

summersummer  

 

Make-up look

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De palettes zijn bij de HEMA te koop en kosten beiden €9,- per stuk. Mocht je een Hema klantenkaart hebben en punten gespaard hebben, kun je ook vaak vouchers voor 10 of 20% korting gebruiken in ruil voor je punten.

Welke van deze twee palettes spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: