Vandaag ga ik gezellig verder met de Glossybox van Juni. Deze kwam met het thema Summer Rendezvous. Elke box is elke keer weer een verrassing om uit te pakken. Helaas was ik dit keer wel een beetje teleurgesteld. Benieuwd waarom? Lees dan gezellig mee verder…

 

Summer Rendezvous – Glossybox Juni

Voordat ik de inhoud van de Summer Rendezvous Glossybox ga bekijken laat ik ook altijd weten wat ik ben misgelopen. Het eerste product is van Dove een van de twee verschillende douchegels. De geuren met oa lotusbloemen extracten was wel heel erg interessant. Het is dan ook wel een product wat ik wel graag had willen proberen. En waarschijnlijk ook zelf zou aanschaffen. Van het merk Neutrogena ben ik een bodylotion misgelopen. En ook naar dit merk en product was ik dan wel weer benieuwd geweest. Al gebruik ik zelf wel liever een body butter dan een body lotion!

Van het merk Grace & Stella ben ik een foot peeling masker misgelopen, ik heb dit product al eens gekregen en was hier toen wel tevreden over. Van het merk Liveliness ben ik een orange body scrub misgelopen. Ik gebruik wel graag een body scrub dus hier was ik wel erg benieuwd naar! Vervolgens ben ik van het merk Kuesha een lemon shower gel misgelopen. Ik heb deze al eens ontvangen en hoewel het heerlijk zomers is vond ik de geur iets too much.

Van het merk Skin and Co ben ik een truffle therapy face gommage misgelopen. Maar dit vind ik niet heel erg! Van het merk 8 x 4 ben ik een van de zes verschillende deo’s misgelopen en dit heb ik al genoeg op voorraad dus dat vind ik niet heel erg.

 

Summer Rendezvous

 

Note perfect lash mascara

Het eerste product is de Perfect lash mascara van het merk Note cosmetics. Het merk is mij zeker wel bekend maar een mascara heb ik er nog niet van uitgeprobeerd. Ik heb momenteel nog wat open mascara’s liggen. Dus ik wacht nog even met openen! Maar ik ga de mascara zeker wel zelf uitproberen. De mascara heeft een losse verkoopwaarde van €6,90.

 

Summer Rendezvous Summer Rendezvous

 

L’Otticane – Mandel handcrème

Het tweede product uit de Summer Rendezvous Glossybox van Juni is een handcrème. Ondanks dat het nu nog om een zomerbox gaat komt de herfst kou er ook weer aan en dan smeer ik altijd graag. Een extra tubetje met deze heerlijke geur is dan ook zeker wel welkom. De losse verkoopwaarde van een 30 ml tube is €8,-

 

Summer Rendezvous

 

Dr Eve_Ryouth

Het derde product is een limited edition night moisturiser. Ondanks dat ik wel erg benieuwd ben naar het serum schrok ik wel enorm van de prijs. Dit zou namelijk bij €83,- liggen voor een 60 ml verpakking.

 

Summer Rendezvous

 

Garnier Bio – Gezichts spray

Alweer het vierde product en dat is uit de Garnier BIO lijn. Het gaat om een vochtigheidsspray waarmee je je gezicht heerlijk kan verfrissen door enkel een paar keer te sprayen. De losse verkoopwaarde van €5,95 is best betaalbaar en het product is ook heerlijk voor in de zomer!

 

Summer Rendezvous

 

Ultrasun – After sun tan booster

Deze after sun tan booster heb ik al eens gehad en hier ben ik dan ook heel erg blij mee. Gezien de losse verkoopwaarde van €28,- voor 150 ml vind ik het niet heel erg dit product voor een tweede keer te ontvangen.

 

Summer Rendezvous

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: