Beauty,  Hair,  Lifestyle,  Mama to be,  Shoppen

Summer repair – Nieuwe haarlijn van Gliss Kur

Ik probeer regelmatig nieuwe haarlijnen uit. Die van Gliss Kur zijn een van mijn favoriete dus de nieuwe Summer Repair collectie nam ik gelijk mee. Met mijn haarlengte gaan er ook wel geregeld wat tubes doorheen elk jaar en sommige daarvan zijn ook blijvertjes. Lees je mee?

 

Gliss Kur Summer Repair express repair leave in

De Leave in sprays van Gliss Kur zijn altijd mijn favorieten geweest. Toch blijf ik het bijzonder vinden hoe ik altijd rond de 8 euro in Nederland hiervoor betaalde. In Duitsland betaal je ca 2 euro en in Oostenrijk ca 4 euro. Het meeste van mijn producten koop ik dus tijdens een maandelijks bezoekje in Duitsland bij de DM maar zulke limited producten als dit haal ik direct in Oostenrijk omdat het altijd snel uitverkocht is.

Je gebruikt de summer repair leave in spray op handdoekdroog of droog haar. Ik spray altijd best wel veel in mijn haar en verdeel het echt goed vanaf het begin tot aan de puntjes. Maar in de puntjes spray ik altijd net even wat extra. Na het gebruik is mijn haar altijd direct makkelijk doorkambaar, heerlijk zacht en ruikt het ook nog eens lekker. Ik heb een aantal varianten van deze leave in en wissel deze regelmatig af, maar deze summer repair zou ik zeker wel opnieuw aanschaffen volgend jaar.

 

Summer RepairSummer Repair

 

Gliss Kur summer repair 2 in 1 treatment

Vooral naar deze verzorgende 2 in 1 treatment was ik het meest benieuwd van beide producten. Het masker bevat onder andere abrikozen olie en heeft ook een UVA/UVB filter hierdoor is het perfect om tijdens de zomer te gebruiken voor beschadigd haar of om beschadigd haar te voorkomen. Je kunt de 2 in 1 treatment gebruiken als conditioner of als masker. Het zorgt er onder andere voor dat je haar makkelijker doorkambaar is en gaat uitdrogen/pluizen tegen. Hoe gebruik je het als conditioner? Na het gebruik van shampoo de treatment verdelen over nat haar en grondig uitspoelen. Hoe gebruik je het als masker? Na het gebruik van shampoo en conditioner insmeren in nat haar en na 3 minuten uitspoelen. Volgens mij heb ik ca €2,95 voor deze treatment betaald wat ik een prima prijsje vind. Inmiddels is het product ook op en mocht het volgend jaar weer in de schappen liggen tijdens de zomer zou ik het zeker opnieuw kopen.

 

Summer Repair

 

Gebruik jij liever een leave in of een wash out product?

4 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: