Het masker van Kocostar bevat zonnebloemextracten welke de natuurlijke huidbarriere versterken. Door dit goedbewaarde Aziatische geheim wordt jouw huid weer mooi egaal en zacht en krijgt het ook nog eens een vochtherstellende behandeling.

 

Kocostar sunflower sheet mask

Het sunflower masker bevat 12 slices welke je kunt verdelen over je gezicht op de plekken welke het het meest nodig hebben. De slices hebben verschillende maten (volgens mij twee verschillende maten). Deze breng je aan op de schone huid en laat je hierna voor 20 tot 30 minuten zitten. Na het verwijderen kun je de restanten zachtjes inmasseren (je hoeft niks af te spoelen!)

 

De verpakking van het masker alleen al is een pluspunt de voorkant is lekker kleurrijk en vrolijk en op de achterzijde kun je de slices van het masker al door de verpakking heen zien.

 

sunflower sunflower

 

Mijn ervaring

Ik vond dit slice masker tov de Catch & Shine slices van afgelopen maandag erg fijn. Het voordeel vond ik al dat er 12 slices inzaten waardoor ik genoeg had voor mijn hele gezicht! Bij de kruidvat zou ik dan 3 pakjes moeten aanschaffen om op 12 stuks te komen. Ik vond deze slices ook erg fijn ruiken waar andere vaak heel erg naar alcohol ruiken. Achteraf had ik zeker een verfrissend en verzachtend gevoel van het masker. Ik zou dit masker dan ook zeker vaker willen gebruiken!

 

Kocostar heeft van de slice maskers ook nog een ananas en een watermeloen variant. Aangezien ik zo enthousiast ben over de sunflower wil ik deze ook nog zeker gaan uitproberen.

 

 

Het masker is onder andere te koop bij John Beerens voor ca €3,95 (De Bijenkorf verkoopt het ook online, maar was het momenteel uitverkocht. De Boozyshop waar ik het heb aangeschaft kon ik het masker niet meer vinden)

 

Wat vind jij van het sunflower masker? Zou jij eerder voor slices gaan of een volledige sheet masker?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: