De zomer komt eraan en dan wil ik altijd mijn melkflessen voorbereiden met een lichte teint. Met een beetje mazzel kan dit in de gewone zon. Maar tegenwoordig zijn er ook een hoop goede producten om te zelfbruinen. Kom je meelezen?

 

Self-Tanning milk

Het eerste product uit de nieuwe Sunless tan lijn is de self-tanning milk. Met deze self-tanning milk hoef je niet bang te zijn dat je oranje word, het zorgt er namelijk voor dat je een mooie natuurlijke teint krijgt. De tanning milk ruikt overigens echt heerlijk, trekt snel in en laat geen plakkerig gevoel achter. Naast dat het een mooie natuurlijke tanning effect geeft zorgt het er ook nog eens voor dat de huid gehydrateerd en gevoed wordt. De advies verkoopprijs van de Sunless tan self-tanning milk is €22,99.

 

Sunless Tan lijnSunless Tan lijn

 

Self-Tanning foam light/medium

Het tweede product uit de Sunless tan lijn is de self-tanning foam in de variant light/medium. Deze is ook nog verkrijgbaar in de variant dark maar deze zou voor mij veels te donker zijn. De mousse kan aangebracht worden met een tanning mit en je kunt deze tot wel 6 uur lang laten zitten voor het gewenste resultaat. Het verschil tov de tanning milk is dat deze een direct effect heeft en de milk meer opgebouwd moet worden. De advies verkoopprijs van de self-tanning foam is €19,99

 

Sunless Tan lijnSunless Tan lijn

 

Sun lotion SPF 30

LET OP: Bovenstaande producten zorgen er niet voor dat de huid beschermd wordt tegen de zon. Daarvoor is het echt belangrijk om een sunscreen met een goede SPF te gebruiken. Deze producten van Hawaiian Tropic zijn sinds vorig jaar ook verkrijgbaar in Nederland (bij de Kruidvat en Trekpleister). Onderstaande Sun lotion heeft een SPF van 30 en beschermd tegen de gevaarlijke UVA en UVB stralen. De geur is bovendien heerlijk tropisch waardoor het zelfs op je balkon een vakantiegevoel geeft. De satin protection sunscreen SPF 30 is onder andere bij de Kruidvat te koop voor €17,99.

 

Sunless Tan lijnSunless Tan lijn

 

Tanning oil coconut

Om je tan zo mooi mogelijk te houden is het altijd belangrijk om je huid goed gehydrateerd te houden. Deze tanning oil van Hawaiian Tropic zorgt ervoor dat jouw kleurtje langer mooi blijft zitten en bevat bovendien ook een heerlijke cocos geur. Let op: Ook dit product bevat geen SPF en is dus echt alleen voor het gebruik buiten de zon. Ik heb de tanning oil vorig jaar ook mogen ontvangen van Hawaiian Tropic en gebruik deze het liefste nadat ik ’s avonds na een dagje zonnen onder de douche ben geweest. De tanning oil is onder andere verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister. De advies verkoopprijs bij de Kruidvat is €16,99.

 

Sunless Tan lijnSunless Tan lijn

 

Ben jij al bekend met de nieuwe producten van Hawaiian Tropic?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: