Sunset Beats 18S palette Morphe

Ik vind deze 18 pan palettes een soort verborgen pareltjes van Morphe. Vaak is iedereen geïnteresseerd in de grotere palettes of de collabs maar net zoals de 18B Makin Banks is ook dit weer een super goed palette. Lees je mee?

 

Sunset Beats palette

Het Morphe 18S Sunset Beats palette is voor mij echt een heerlijk zomers palette. Je kunt er voor overdag een mooie lichte look mee maken en voor in de avond een meer glam look. Het palette biedt zowel een aantal neutrale kleuren als wat fellere kleuren. En zo is er eigenlijk voor ieder wat wils! De 18 pan palettes kosten €20,- per stuk maar zijn ook geregeld in de aanbieding voor €15,- en momenteel zijn er twee varianten in de aanbieding voor zelfs €13,-.

Ik ben zelf een groot Morphe liefhebber dus wellicht komen de andere varianten eerdaags ook nog op mijn blog voorbij haha! Eerdaags heb ik wel nog een review eraan komen van het Morphe x Maddie Ziegler palette. En het Morphe 24A Artist Pass palette. Hopelijk komen jullie deze ook lezen.

 

Sunset beatsSunset beats Sunset beatsSunset beats

 

Swatches

De eerste rij van het palette bevat voornamelijk gele kleuren en bevat van boven naar beneden Moonrise, Spectacle, Awe light, Sunburst, Sun daze en Orange sky. De tweede rij bevat de kleuren Daybreak, Solar flare, Beach scene, Golden hour, Sunset view en Bronze moment. De derde en laatste rij bevat de kleuren Copper vision, Landscape, Maroon island, Pic perfect, Scarlet blaze en After dusk. De kleuren waren erg gemakkelijk te swatchen en ook erg goed qua pigmentatie.

 

 

Make-up looks

De eerste look is eigenlijk niet helemaal geworden wat ik wilde. Wel vind ik de donkere paarse kleuren erg mooi en ga ik het nog eens proberen. Ik heb de kleuren Scarlet blaze, Maaron Island, Bronze Moment, Big perfect en Sunburst gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Solar Flare, we Light, Spectacle en Sun daze gebruikt.

 

Sunset beats

 

Wat vind jij van het Sunset Beats palette? Welke look is jouw favoriet?

6 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.