Sunset horizons palette van Beautybay

Het sunset horizons palette van Beautybay is een mooi vooruitzicht naar de zomer toe. Ik kocht het palette vorig jaar en was deze een beetje verloren op mijn to review stapel. Maar wat ben ik blij dat ik het palette eruit gehaald heb. Lees je mee verder?

 

Sunset horizons palette

Ik vertelde vorige keer al dat ik het sunset horizons palette niet gelijk meebestelde met het beautybay book of magic palette. Ik wilde eerst kijken hoe het palette namelijk beviel maar na 1 look bestelde ik deze al gelijk erbij. De kleuren in het palette zijn erg wisselend en daarom goed te gebruiken voor meerdere gelegenheden. Het palette bevat 20 pan oogschaduw in een matte en shimmer finish.  Het Sunset horizons palette kost €18,- bij Beautybay maar is momenteel in de sale!

 

Sunset horizonsSunset horizons

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Dusk, Shell, Mirage, Zest en Moonlit. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Flamingo, Cocktail, Reef, Burst en Sorbet. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Hibiscus, Bikini, Oasis, Deep en Thunder. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Twilight, Stargazing, Canyon, Coconut en Midnight. Met de swatches ben ik erg tevreden deze zijn namelijk bizar goed voor een redelijk budget palette en budget merk. Hopelijk blijft Beautybay zulke mooie en goede palettes uitbrengen want het is zeker een verbetering!

 

Sunset horizonsSunset horizons Sunset horizonsSunset horizons

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Sorbet (matte), Reef (matte), Moonlit (matte), Zest (matte), Mirage (shimmer) en Burst (shimmer) gebruikt. Voor mijn tweede make-up look heb ik de kleuren Twilight (matte), Hibiscus (matte), Bikini (matte), Flamingo (matte), Cocktail (shimmer) en Stargazing (shimmer) gebruikt. Ik ben erg tevreden over het palette. Het pigment is echt waanzinnig goed en de kleuren werken ook onwijs gemakkelijk. Uiteraard komen er nog meer make-up looks met het Sunset Horizons palette online. Deze zullen op mijn instagram terecht komen.

 

 

Wat vind jij van het Sunset horizons palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.