De derde unboxing is de Lookfantastic July beauty box met het thema Let the Sunshine. In deze beauty box zitten maar liefst 6 producten. En ook dit keer weer 6 producten waar ik blij mee ben. Kom je gezellig meelezen?

 

By Terry – Hyaluronic hydra powder

Het eerste product uit de Sunshine beauty box van Lookfantastic is een hydra powder. Een loose powder is bij mij altijd welkom en deze ken ik nog niet. Ik ga dit product dus zeker zelf houden en ben dan ook erg benieuwd hoe het product gaat bevallen.

 

Sunshine

 

MineTan – After sun gel

Het merk Minetan ken ik zeker wel en deze after sun gel ken ik ook. Deze is mij vorig jaar erg goed bevallen en ik ben super blij dat ik deze weer heb. Helaas is deze niet gemakkelijk te bestellen en ook erg prijzig. Gelukkig zijn er wel erg gelijkwaardige producten zoals de cooling aloe vera gel van Hawaiian Tropic.

 

Sunshine

 

Foamie – Shower body bar

Het merk Foamie ken ik van naam wel zeker. Toch heb ik er zelf nog nooit iets van gekocht. Wel ben ik al voor een langere tijd erg benieuwd geweest. Ik ga deze shower bar met heerlijke papaya geur dan ook zeker zelf gebruiken.

 

Sunshine

 

Umberto Giannini – Scalp scrub

Ik ben zo onwijs blij met deze scalp scrub van Umberto Giannini. Zelf heb ik hier al onwijs veel goeds over gelezen. En ben erg benieuwd wat het voor mijn psoriasis kan gaan betekenen. Ik ga het product dan ook zeker zelf houden. Tot zover is de inhoud van de Sunshine Lookfantastic beauty box dus echt al geweldig!

 

Sunshine

 

Mio – Body Butter

Een body butter is altijd welkom en hoewel ik het liefst die van The Body Shop gebruik ben ik ook weleens benieuwd naar die van een ander merk. Ik ga deze body butter van Mio dan ook zeker zelf houden en gebruiken!

 

Sunshine

 

Beauty Pro – Pink clay sheetmasker

Het laatste product is alweer aangebroken en dat is een pink clay sheetmasker van het merk Beauty pro. Ik ben zelf altijd fan van een maskertje en ben dan ook zeker benieuwd naar dit masker. Een pink clay masker gebruik ik zelf namelijk vooral in een vloeibare vorm in plaats van een sheetmasker.

 

Sunshine

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: