Super spice eyeshadow palette Revolution Sophx

Een van de palettes welke de afgelopen tijd ook onwijs veel wordt besproken is het nieuwe palette van Revolution in samenwerking met SophX. SophX heeft al een eerdere samenwerking met Revolution gehad (deze heb ik zelf niet gekocht). Maar omdat iedereen zo enthousiast bleek, wilde ik de collectie ook wel proberen voor mijn blog. Vandaag laat ik het grote super spice palette zien. Kom je gezellig meelezen?

 

SophX super spice eyeshadow palette

Het super spice eyeshadow palette is het nieuwe palette van Revolution in samenwerking met SophX. Naast dit grote palette is er ook nog een mini uitgekomen, een highlighter palette, een bronzer palette en wat lipkit sets. De volledige collectie is te koop bij Boozyshop, maar het grote palette was wel al gelijk dezelfde dag uitverkocht. Maar is het palette ook de hype waard? Allereerst de buitenkant deze is vrij neutraal en ook wel wat ik van Revolution gewend ben. De binnenkant is heerlijk kleurrijk met een aantal nudes. En dat is ook wel de reden waarom ik het palette toch heb aangeschaft. Het palette bevat 18 pan oogschaduw met een matte finish of shimmer en kost maar €12,95.

 

Super spice eyeshadow palette Super spice eyeshadow palette Super spice eyeshadow palette Super spice eyeshadow palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: To be Fair, Mirrorball, Cookie Dough, Frere, Blue Lagoon en Lockdown. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Not gonna Lie, Sunshine, Cocktail, Dreamy, Maman en Festive. En de derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Extra Spice, Lover, Cereal, Papa, Brownies en Night Owl. De eerste rij swatches viel mij eerlijk gezegd een beetje tegen. De tweede en derde rij swatches vind ik er dan wel weer goed uitzien en mijn oog gaat voornamelijk naar de twee groene kleuren onderaan de tweede rij.

 

 

Make-up look

Mijn eerste make-up look met het Revolution x Sophx super spice palette. Ik besloot om voor een lekkere kleurrijke make-up look te gaan met een lichte neutrale achtergrond. Het is echt een hele tijd geleden dat ik weer een Revolution palette had gekocht maar deze pigmentatie ben blending is toch wel echt super! Ik heb voor deze make-up look de volgende kleuren gebruikt: (NAMEN KLEUREN NOG INVULLEN!!). Uiteraard heb ik ook de highlighter en de lipkit uit de collectie gebruikt. Hier volgt overigens nog een aparte review van morgen. Uiteindelijk heb ik de lipkleur wel veranderd naar een felle kleur wat ik beter vond passen bij deze make-up look.

 

Super spice eyeshadow palette Super spice eyeshadow paletteSuper spice eyeshadow palette

 

Wat vind jij van het nieuwe Sophx palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.