Ik had al zoveel goeds gehoord over de skincare producten van Revolution en met name het superfruit serum. Een tijdje geleden kocht ik het set bij de Boozyshop en heb ik het voor ca 1 maand uitgeprobeerd. Lees je mee?

 

Superfruit skincare

Het collection set bevat een superfruit essence spray en een superfruit serum & primer. Het set is iets voordeliger dan beide producten los te kopen en ik wilde eigenlijk al allebei deze producten uitproberen. Volgens mij had ik ca €15,- betaald voor het gehele set.

 

Superfruit Superfruit

 

Superfruit spray

Het Revolution superfruit essence spray is het eerste product uit het collection set. De spray heeft een hydraterend effect en is speciaal geschikt voor een wat doffere huid. De bosbes extracten in de spray zorgen ervoor dat de huid beschermt word tegen externe invloeden (invloeden van buitenaf). De antioxidanten ervan ondersteunen de huid en geven het een verfrissende boost.

Je kunt de spray zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken door een aantal keer vanaf ca 20-30 cm afstand te sprayen. De spray is handig om mee te nemen onderweg en extra verkoelend als je het thuis in de koelkast bewaard.

Ik vind de spray erg fijn, de geur is lekker en de verkoeling is al helemaal lekker. De losse verkoopprijs van de spray bij Boozyshop is €6,95

 

Superfruit

 

Superfruit serum

Het superfruit extract is eigenlijk een twee in een. Namelijk een serum en een primer! Het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt en een mooie glow krijgt. Vergeleken met andere serums bevat deze geen olie en alcohol, geen parabenen, is gluten vrij en geheel vegan!

Het is gebruik is eigenlijk super easy. Je voegt het superfruit extract in je beauty routine toe en brengt ca 3 druppels aan, waarna je dit in je huid inmasseert. Bij contact met ogen gelijk uitspoelen! De losse verkoopprijs bij Boozyshop is €11,95

Ik vind het serum eigenlijk iets minder lekker ruiken maar het is wel erg fijn in het gebruik en het voelt ook heerlijk aan op de huid. Het smeert goed uit en je huid voelt daarna heerlijk zacht met een mooie glow als finishing touch!

Superfruit

 

Naar welk product zou jouw voorkeur uitgaan?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: