Supreme frost citrus bling higlighter Jeffree Star

Er is een hoop nieuws van Jeffree Star Cosmetics dit jaar uitgekomen. Een van de items die ik eigenlijk altijd wel opnieuw koop zijn de eyeshadow palettes. Vorig jaar kocht ik echter voor het eerst een higlighter welke enorm bevallen is en daarom besloot ik dit keer om weer voor een highlighter te gaan. Uit de herfst collectie nam ik de supreme frost citrus bling higlighter mee. Of ik dit keer ook zo tevreden ben lees je verder in de blog…

 

Supreme frost citrus bling higlighter

De supreme frost citrus bling highlighter komt uit de herfst collectie met onder andere het pricked eyeshadow palette. Omdat de higlighter mij gelijk aansprak besloot ik om toch voor een tweede higlighter te gaan. You can never glow enough toch! Ik heb de highlighter zelf bij Beautybay aangeschaft voor €37,50 dit scheelt namelijk een hoop aan douane kosten als je bij hemzelf besteld. Dit blijft soms wel balen omdat op zijn eigen website ook exclusieve producten worden verkocht welke andere verkopers niet krijgen. Gelukkig worden de supreme frost highlighters wel gewoon verkocht. Dit in tegenstelling tot de extreme frost, welke alleen bij hem verkocht worden.

Alleen de verpakking ziet er eigenlijk al super uit, er is weer onwijs veel aandacht aan besteed. Maar ook de highlighter zelf ziet er echt super goed uit.

 

Supreme frost citrus bling Supreme frost citrus bling Supreme frost citrus bling Supreme frost citrus bling Supreme frost citrus bling

 

Swatch

Mijn eerste indruk van de supreme frost citrus bling highlighter swatch is niet anders dan verwacht. De highlighter voelt super zacht aan, en je heb gewoon weinig nodig voor een onwijs goede swatch. De highlighter is erg goed gepigmenteerd en is vrij licht van kleur. Meestal ga ik altijd voor zilver/ijzige highlighters omdat de meeste te goud zijn voor mijn huidskleur. Maar deze is eigenlijk gewoon perfect! Morgen zie je mijn full face look in de pricked eyeshadow review.

 

 

Wat vind jij van de citrus bling higlighter?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.