Ik maak nooit zo snel een hele review over een klein product als een douchegel van €0,55. Maar deze limited edities sweet berries douchegel vond ik toch wel echt een review waard. Lees je mee?

 

Sweet berries

Ik koop regelmatig mijn douchegel bij de DM drogerie in Duitsland of Oostenrijk. Voor hun eigen lijn Balea betaal je een schijntje van een cent €0,55 cent voor een fullsize douchegel. Vaak hebben ze allerlei nieuwe lekkere geuren maar ook een aantal uit de vaste lijn zijn erg prettig. Maar deze blog gaat in het speciaal over de limited edition sweet Berries variant.

De sweet berries heeft een heerlijke zoete geur van frambozen en granaatappel. Alleen al door het ruiken eraan, kan je nagaan het gebruiken verander je in een soort roze zuurstok aka suikerspin. I love it!

De Dm drogisterij en hun merk Balea zijn zich erg bewust van het milieu en vaak ook met hun ingrediënten. Grotendeels van hun lijn is volledig vegan! Het flesje is zelfs zo ontwikkeld dat je de folie ervan kunt verwijderen en zowel de folie als het flesje kan recyclen! How nice!

Mocht je dus binnenkort eens bij de DM komen of nou eindelijk toch eens een trip naar de DM plannen na al die verhalen van iedereen. Ik kan je deze Berries (en andere varianten) zeker aanraden!

 

Sweet BerriesSweet Berries Sweet Berries

 

Ben jij weleens bij de DM geweest? Zoja, wat koop jij er meestal?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: