Een microneedle skin roller wordt steeds meer thuis gebruikt maar de meeste zijn alleen voor het gezicht. Swiss Clinic heeft nu een skin roller 3 in 1 uitgebracht. Lees verder voor meer informatie over microneedling en natuurlijk de skin roller 3 in 1.

 

Wat is Microneedling?

Swiss Clinic Microneedling is een behandeling welke eenvoudig thuis kan worden gebruikt. Er bestaat zowel een face roller als een body roller, het verschil hiertussen zit hem in de breedte van de kop en het aantal mm van de naaldjes. Door Microneedling uit te voeren worden er honderden minuscule microkanalen aangemaakt welke de huid als wondjes ziet. Hierdoor begint het lichaam een natuurlijke proces van genezing te starten. Dit houdt in dat er collageen en elastine worden aangemaakt en deze twee stoffen zorgen voor een gladder, gezondere en jongere huid.

 

Swiss Clinic

 

Hoe gebruik je de Microneedle?

  • Zoals bij bijna elke behandeling begin je met het reinigen van de huid.
  • Hierna kun je de Microneedle gebruiken door een lichte druk continue uit te voeren gedurende 2 to 4 minuten. Gebruik de Microneedle in elke richting horizontaal, verticaal, van links naar rechts en van boven naar beneden.
  • Na de Microneedle behandeling kun je een serum aanbrengen.  Doe dit binnen 5 minuten na de behandeling omdat de microkanalen dan nog actief zijn. Laat het serum bij voorkeur even inwerken zonder andere producten te gebruiken.
  • Reinig ondertussen je Microneedle (dit kan bijvoorbeeld met de cleaning spray van Swiss Clinic)
  • Bewaar altijd je Microneedle in de plastic hoes tussen het gebruik in.

 

 

Behandeling

Je behaalt het beste effect door een behandeling van 5 dagen uit te voeren, hierna houd je 5 dagen rust. Je kunt deze cyclus voor maximaal 2 maanden herhalen en ook een serum te gebruiken op de dagen van rust. Na elke behandeling laat je voor een maand je huid weer rusten voor je een nieuwe cyclus start. Voor hygiënische maatregelen is het beter om elke behandeling een nieuwe kop te gebruiken, deze zijn ook los verkrijgbaar.

 

Swiss Clinic

 

Skin Roller 3 in 1

De Swiss Clinic skin roller 3 in 1 bevat drie verschillende naaldkoppen. De eerste naaldkop is 0,2mm en is voor het gezicht. Dit is ideaal om mee te beginnen en te kijken hoe het voelt. Je kunt dan altijd beslissen om de 0,5mm naaldkop te gebruiken voor een maximaal effect. Er is ook een bredere naaldkop van 0,5mm welke geschikt is voor het lichaam (bijvoorbeeld de buik).

 

Swiss Clinic Swiss Clinic Swiss Clinic

 

De Swiss Clinic skin roller 3 in 1 is te koop voor €79,- wanneer je mijn code CECILIA30 gebruikt krijg je maar liefst 30% korting waardoor je maar €55,30 betaald. Deze code is ook te gebruiken op alle andere producten zoals de bijbehorende accessoires (serum, cleaning spray etc). PS: Just to be clear ik verdien zelf niks wanneer je deze code gebruikt! Verzending is gratis vanaf €30,-

 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

8 Reacties

  1. Ik durf dit niet aan denk ik hahaha. Ben benieuwd wat jij er van vind.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: