De laatste tijd wordt er ook veel gericht op beauty producten vanaf de inside. Ook deze producten zorgen er namelijk voor dat je uiteindelijk ook buitenaf de effecten ervan gaat zien. Een voorbeeld daarvan is Collageen in tabletten of drankjes vorm. Ik probeerde een aantal producten van Swisse beauty uit. Kom je meelezen?

 

Swisse beauty collageen tabletten

Het eerste product wat ik van Swisse beauty mocht uitproberen zijn de Collageen + Hyaluronzuur tabletten. Collageen beauty producten komen de laatste tijd ook steeds meer op de markt. Je maakt deze stof namelijk een stuk minder aan na je 20e jaar. En laat dat stofje nou net mooi zijn om zichtbare tekenen van verouderingen te verminderen. De Collageen peptiden ondersteunen namelijk de natuurlijke collageengehaltes in de huid. Hierdoor zijn fijne lijntjes en/of rimpels minder zichtbaar. Bovendien bevatten deze tabletten ook nog Hyaluronzuur wat ook echt een fijn ingrediënt is. Het zorgt namelijk voor een goede hydratatie van de huid. En in samenwerking met Collageen behoudt het de elasticiteit en zachtheid van de huid. Een echt top duo dus! Aanbevolen wordt om 3 tabletten per dag te nemen tijdens of direct na een maaltijd. Een verpakking bevat 30 tabletten, je doet dus 10 dagen met 1 verpakking. Een verpakking kost €29,99.

 

Swisse beauty Swisse beauty Swisse beauty

 

Swisse beauty Collageen+

Hierboven vertelde ik al even kort wat de stoffen Collageen en Hyaluronzuur doen en ook in combinatie met mekaar. Naast de Collageen en Hyaluronzuur bevatten deze shots ook nog vitamine C en Vitamine E. Deze zorgen ervoor dat de huid beschermd worden tegen externe invloeden (bijv luchtvervuiling). Mocht je nu niet zo zijn van tabletten slikken/gebruiken zijn deze shots eigenlijk een ideale vervanging. Een verpakking bevat 10 shots van 30 ml en het aanbevolen gebruikt ligt op 1 shot per dag. Ben je ook niet zo van de shots kun je ze zelfs mixen in een alcoholvrije cocktail. Een verpakking is te koop bij Swisse zelf voor €39,95.

 

Swisse beauty Swisse beauty Swisse beauty Swisse beauty

 

Swisse beauty haar huid nagels tabletten

We kennen eigenlijk allemaal wel de tabletten welke gericht zijn op de haar huid en nagels. Ik heb deze vroeger ook voor een lange tijd gebruikt maar ben er met mijn zwangerschap mee gestopt (door de misselijkheid ed). De tabletten zijn rijk aan Biotine, dit stofje is goed voor je haar het houdt je haar namelijk mooi en sterk. Maar het helpt ook bij de verzorgen van de huid van binnenuit en niet alleen van buiten. En bovendien helpt het voor een goede conditie van de nagels. Vooral dit laatste kan ik wel echt beamen want sinds ik het niet meer gebruik zijn mijn nagels wel echt minder sterk geworden. Er wordt aanbevolen om 1 tablet per dag te gebruiken tijdens op direct na de maaltijd. Een verpakking bevat 60 tabletten je doet dus 2 maanden met een verpakking. Een verpakking kost €24,99.

 

Swisse beauty Swisse beauty Swisse beauty

 

Gebruik jij weleens beauty supplementen? Zoja, welke?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: